Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
МожеЧи може виконавець арештовувати рахунок, якщо є звернення на стягнення з заробітної плати?
верховний суд вважає, що ні.Чи може виконавець арештовувати рахунок, якщо є звернення на стягнення з заробітної плати?
Классверховний суд вважає, що ні.
але виконавці ігнорують цю позицію
А чи можна якось по впливати на виконавця в розблокуванні?верховний суд вважає, що ні.
ты же знаешь, как эти ребята работают....
або писати скаргу до АПВУ, або через суд знімати арештА чи можна якось по впливати на виконавця в розблокуванні?
А якщо ДВС? Є смисл звонить і домовляться?ты же знаешь, как эти ребята работают....
пару лет назад весь форум был в отзывах про их работу)))
або писати скаргу до АПВУ, або через суд знімати арешт
тоді треба писати скаргу на керівника відділу, і далі по ланцюгу..ну, або, знову таки суд.А якщо ДВС? Є смисл звонить і домовляться?
А можете підказати рішення верховного суду на яке можна посилатися по цьому питанню чи законтоді треба писати скаргу на керівника відділу, і далі по ланцюгу..ну, або, знову таки суд.
щодо домовлятись, нічого сказати не можу. ніхто не забороняє спробувати
А можете підказати рішення верховного суду на яке можна посилатися по цьому питанню чи закон
Доброго дня, Тарас. Будьте ласкаві, дайте будь ласка, посилання на це рішення Верх. суду.верховний суд вважає, що ні.
Вітаю.Доброго дня, Тарас. Будьте ласкаві, дайте будь ласка, посилання на це рішення Верх. суду.
![]()
ВП ВС висловилася щодо обмеження звернення стягнення на кошти заробітної плати, які перебувають на рахунку боржника
ВП ВС висловилася щодо обмеження звернення стягнення на кошти заробітної плати, які перебувають на рахунку боржникаsupreme.court.gov.ua
якщо повернуто без виконання, то ні, арешт не знімаєтьсяДоброго вечора. Скажіть будь ласка чи повинен виконавець зняти арешт з рахунків, якщо виконавець повернула документ стягувачу і стоїть позначка завершено???
ДякуюВітаю.
я ж скидував трохи вище)))
якщо повернуто без виконання, то ні, арешт не знімається
Сорі, з телефону не догледів, ще раз дякую.Вітаю.
я ж скидував трохи вище)))