Чи може монобанк накласти обмеження на нерухомість

• Автор теми Автор теми iliaeagles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 636

iliaeagles

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
22
Бали
128
iliaeagles не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є борг в монобанку 120к, раніше це був просто ліміт на який я вносив відсотки та мінімальний платіж, потім вони одним днем знижують ліміт до 20к і починають нараховувати кожен місяць 6к грн за перевищення ліміту.
Чи можуть вони накласти якесь обмеження на нерухомість, у власності 50% приватного будинку, в якому прописані ще інші люди і це єдине житло для всіх?

Є борг в монобанку 120к, раніше це був просто ліміт на який я вносив відсотки та мінімальний платіж, потім вони одним днем знижують ліміт до 20к і починають нараховувати кожен місяць 6к грн за перевищення ліміту.
Чи можуть вони накласти якесь обмеження на нерухомість, у власності 50% приватного будинку, в якому прописані ще інші люди і це єдине житло для всіх?
Банк не може, але якщо програєте суд з ними, то виконавець зможе

Монобанк может наложить в штаны.
Но если подадут в суд, выиграют его, передадут исполнителю исполнительный лист, тогда исполнитель арестует имущество.

MaThrGh_nxY.webp

Я сподіваюсь, ви не ставили хоч підпис у нещодавно розісланому договорі?

Я сподіваюсь, ви не ставили хоч підпис у нещодавно розісланому договорі?
Проте вони все одно нараховують підвищені відсотки, бо наскільки я зрозумів вони це якраз в цьому договорі підправили та підвищили

Монобанк может наложить в штаны.
Но если подадут в суд, выиграют его, передадут исполнителю исполнительный лист, тогда исполнитель арестует имущество.
Дякую

ні, навіть в застосунок зайти не можу, бо вимагають підписати договір
Ну то добре якщо що для суду на майбутнє

Проте вони все одно нараховують підвищені відсотки, бо наскільки я зрозумів вони це якраз в цьому договорі підправили та підвищили
Якщо у суді вони не доведуть, що ви погодили ці відсотки, підуть лісом з великою вірогідністю. Зарано ви майно їм віддаєте у думках.. але розраховуйте на те, що треба буде у разі подання банком судового позову, працювати з адвокатом. Збирайте гроші на адвоката.

Збирайте гроші на адвоката і готуйтеся до суду. Там ще залежить від судді як він буде розглядати справу...
У нас був суд приватом. Суд першої інстанції повністю присудив все платити (тіло+проценти). Подали в апеляцію - то присудили платити тільки тіло.
Тепер чекаємо виконавче провадження і відрахування 20% з зп 😟

Назад
Угорі