CreditKasa Чи може КредитКаса відібрати авто?

• Автор теми Автор теми nazario0890
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 960

nazario0890

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
29
Бали
878
nazario0890 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи має право кк забрати авто по вп або за рішенням суду авто? В законодавстві знайшов лише інформацію про те що має право якщо я відповідаю перед ними всім своїм майном, в законі прямо не передбачено те що вони мають право, лише те що якщо інше не передбачено в кредитному договорі, договір я читав і ніяк не можу знайти інформацію про те що я відповідаю усім своїм майном. Може щось підкажете як діяти в цьому випадку?

Чи має право кк забрати авто по вп або за рішенням суду авто? В законодавстві знайшов лише інформацію про те що має право якщо я відповідаю перед ними всім своїм майном, в законі прямо не передбачено те що вони мають право, лише те що якщо інше не передбачено в кредитному договорі, договір я читав і ніяк не можу знайти інформацію про те що я відповідаю усім своїм майном. Може щось підкажете як діяти в цьому випадку?
Они ничего не могут у вас забрать. От слова вообще. Могут в суд подать, но это не сразу и не всегда.

Не заберуть.

В суд просто подать или подать на арест авто?
Подають в суд. Виграють. Через місяць відкривають виконавче.
Виконавець накладає арешт.
Всьо.

На автор з арештом можна і далі їздить. Просто не продасте і не подаруєте

Разве на штрафстоянку не могут забрать когда остановят?
Хз. Службове було під арештом. Їздив. Хоча і сам позбавлений права керування ТЗ.
Ніхто не перевіряє, якщо в жо не лізти.

Подають в суд. Виграють. Через місяць відкривають виконавче.
Виконавець накладає арешт.
Всьо.

На автор з арештом можна і далі їздить. Просто не продасте і не подаруєте
В мене в КК тіло 7к, відсотками нарахували 9.8к, зараз задумався може їм закинути те тіло 7к а решту хай списують коли хочуть , вже два місяці пройшло з моменту просрочки чи взагалі їм нічого не кидати? Як краще зробити в цьому випадку?

В мене в КК тіло 7к, відсотками нарахували 9.8к, зараз задумався може їм закинути те тіло 7к а решту хай списують коли хочуть , вже два місяці пройшло з моменту просрочки чи взагалі їм нічого не кидати? Як краще зробити в цьому випадку?
Пропонують менше тіла.

Глупо, вы просто потеряете 7к, но долг никуда не денется. Без договоренностей нельзя платить ничего. Ну любо полностью оплачивать с процентами.

Глупо, вы просто потеряете 7к, но долг никуда не денется. Без договоренностей нельзя платить ничего. Ну любо полностью оплачивать с процентами.
Та не, полностью я не собираюсь, 16.9к платить им за воздух что ли?

:lol::lol::good:
Та ти мрія для мусорів :sarcastic:
Мимо постів проїхав завжди спокійно. Тільки на межах області документи питали. І паспорта їм вистачало. З часом запам'ятали і пропускали так.

Це т5 груз-пас. Не тонований, в +/- нормальному стані. Без колхозу. Фраза "по роботі" - прощають все. На крайній випадок можна сказати, що найближчим часом (день-два) повертаюсь в Полтаву.
І всьо))

Назад
Угорі