Чи ефективною буде заява про відкликання згоди на обробку персональних даних?

• Автор теми Автор теми homicide
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 515

homicide

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
46
Бали
308
homicide не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня

Зустрічайте нового лoxа в мфошній борговій ямі)
На жаль, чи на щастя, загалом в мене ситуація, мабуть, ліпша, ніж в більшості жетрв подібних ситуацій, тому що загалом то просрочок немає, не вважаючі двух контор борг недалеко від тіла, і я збираюсь їх повернути і забути ці темні місяці свого життя як страшний сон
Проте є дві контори, відсоткові апетити котрих я задовільняти не маю наміру - це кредитплюс (по ним поки що немає просрочки) та маніфою (3 день просрочки)
Чи буде хоч якийсь ефект відправити їм замовним листом заяву про відкликання згоди на обробку персональних даних? Я розумію що вони все одно знайдуть дані людей котрих я не указавав і не міг указати, проте чи є хоч теоретичний шанс що ця заява їх втримає від прямих порушень закону?
Ну і для себе прийняв рішення, що якщо контора дозволить собі дзвінки третім особам - вона своїх грошей точно ніколи не побачить, віддам тільки тім, котрі будуть паїньками) Чи великий для мене ризик в юридичному плані від такого вчинку, якщо хтось робив подібне?

homicide, вітаю. Нічого ця заява не дасть. Пуста трата часу та грошей.

Чи буде хоч якийсь ефект відправити їм замовним листом заяву про відкликання згоди на обробку персональних даних?
Буде. Як в десятків петицій президенту на рахунок закриття мфо

порадували))
сподівався на більш оптимістичні прогнози)
Сувора правда життя невблаганна...

homicide, миллион тем на форуме по этому вопросу. Всё-таки пользуйтесь и поиском тоже

homicide, миллион тем на форуме по этому вопросу. Всё-таки пользуйтесь и поиском тоже

так, вже читаю, пробачте якщо таки теми усім набридли
мабуть кожен, хто їх створює, навіть якщо бачить схожі теми розраховує "а раптом саме мені дадуть більш оптимістичний прогноз")
не відбирайте хоч цю примарну надію)

так, вже читаю, пробачте якщо таки теми усім набридли
мабуть кожен, хто їх створює, навіть якщо бачить схожі теми розраховує "а раптом саме мені дадуть більш оптимістичний прогноз")
не відбирайте хоч цю примарну надію)
Ви хочете правди чи підтвердження власних сподівань. Нажаль...

Ви хочете правди чи підтвердження власних сподівань. Нажаль...

що ж
тоді залишається зібратись думками, та розповісти родичам який я ідіот
краще подарунки їм куплю коли все закінчиться у якості моральної компенсації, ніж переплачувати ці гроші тим ненажерам

що ж
тоді залишається зібратись думками, та розповісти родичам який я ідіот
краще подарунки їм куплю коли все закінчиться у якості моральної компенсації, ніж переплачувати ці гроші тим ненажерам
Родичам і близьким обов'язково розкажіть. Гірше буде як від звонілок дізнаються

Раціональне мислення у вас присутнє.
Тож впораєтесь )

якщо вже мене помітили, можливо хтось підкаже, якщо я буду сумлінно брати трубку від дзвонілок і відповідати їм (що завгодно) - чи може це хоча б зменшити кількість дзвінків третім особам, або не впливає абсолютно ні на що?

якщо вже мене помітили, можливо хтось підкаже, якщо я буду сумлінно брати трубку від дзвонілок і відповідати їм (що завгодно) - чи може це хоча б зменшити кількість дзвінків третім особам, або не впливає абсолютно ні на що?
Ви мабуть спитаєте "чому"))
Все просто : їм же не розмови треба а гроші. Нема грошей - будуть виносити всіх і вся до кого добратись зможуть.

Зменшить хіба кількість нервових клітин.

Все просто : їм же не розмови треба а гроші. Нема грошей - будуть виносити всіх і вся до кого добратись зможуть.

Зменшить хіба кількість нервових клітин.

ох і вліз на свою голову
Дякую за інформацію, панове)

Назад
Угорі