Чи дзвонять на роботу

• Автор теми Автор теми Valik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Valik

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
5
Бали
3560
Valik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити

Рішення
Примерно год назад они поменяли условия обработки персональных данных. В новых написано, что Вы не против, если они туда позвонят для уточнения материального положения.
Найти могут и сами. Могут люди добрые подсказать.
Если позвонят, то пару раз и довольно ненавязчиво.
Це все залежить від Вашого везіння. Як що працюєте офіційно, то через податкову Вас можна знайти. Якщо проживаєте по місцю прописки, то можуть обзвонити сусідів, знайти добру бабцю Галю, так вона розповість, ще про Ваше сьоме родове покоління.
Якось так.

Примерно год назад они поменяли условия обработки персональных данных. В новых написано, что Вы не против, если они туда позвонят для уточнения материального положения.
Найти могут и сами. Могут люди добрые подсказать.
Если позвонят, то пару раз и довольно ненавязчиво.

Це все залежить від Вашого везіння. Як що працюєте офіційно, то через податкову Вас можна знайти. Якщо проживаєте по місцю прописки, то можуть обзвонити сусідів, знайти добру бабцю Галю, так вона розповість, ще про Ваше сьоме родове покоління.
Якось так.
Для чого так про бабу Галю.....та своі ж здадуть і не моргнуть....

Баба Галя це класика.
А свої, навіщо ТС передвчасно лякати, може там нормальна сімя і родичі адекватні.
Сорі за грубость,але в сімьі не без ...ну ви розумієте....В мене всі морозилися,а добра татова сестра розповіла прєміуму актив усю мою біографію...За це вони іі віддячили.Прозвон тиждень навіть зателефонувати не можна було комусь.Менше тріпаться треба було.

,а добра татова сестра розповіла прєміуму актив усю мою біографію...За це вони іі віддячили.Прозвон тиждень навіть зателефонувати не можна було комусь.Менше тріпаться треба було.
Нагорода знайшла свою героїню.
Але думаю винуваті були Ви.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі