Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Примерно год назад они поменяли условия обработки персональных данных. В новых написано, что Вы не против, если они туда позвонят для уточнения материального положения.Якщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити
Как повезет. Но для них не проблема найти работу если оф устроенЯкщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити
Це все залежить від Вашого везіння. Як що працюєте офіційно, то через податкову Вас можна знайти. Якщо проживаєте по місцю прописки, то можуть обзвонити сусідів, знайти добру бабцю Галю, так вона розповість, ще про Ваше сьоме родове покоління.Якщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити
Примерно год назад они поменяли условия обработки персональных данных. В новых написано, что Вы не против, если они туда позвонят для уточнения материального положения.Якщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити
Для чого так про бабу Галю.....та своі ж здадуть і не моргнуть....Це все залежить від Вашого везіння. Як що працюєте офіційно, то через податкову Вас можна знайти. Якщо проживаєте по місцю прописки, то можуть обзвонити сусідів, знайти добру бабцю Галю, так вона розповість, ще про Ваше сьоме родове покоління.
Якось так.
Баба Галя це класика.Для чого так про бабу Галю.....та своі ж здадуть і не моргнуть....
Не факт.Якщо знайдуть будуть.Або самі знайдуть,або оточення може "здати".Якщо я не вказав місця роботи і номер,будуть дзвонити
Сорі за грубость,але в сімьі не без ...ну ви розумієте....В мене всі морозилися,а добра татова сестра розповіла прєміуму актив усю мою біографію...За це вони іі віддячили.Прозвон тиждень навіть зателефонувати не можна було комусь.Менше тріпаться треба було.Баба Галя це класика.
А свої, навіщо ТС передвчасно лякати, може там нормальна сімя і родичі адекватні.
Нагорода знайшла свою героїню.,а добра татова сестра розповіла прєміуму актив усю мою біографію...За це вони іі віддячили.Прозвон тиждень навіть зателефонувати не можна було комусь.Менше тріпаться треба було.
Ну понятно....а хто ж ще.....Я звісно ....Нагорода знайшла свою героїню.
Але думаю винуваті були Ви.