Чи доцільно взяти 1 кредит щоб перекрити 6?

• Автор теми Автор теми Glory Post
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 164

Glory Post

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Glory Post не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наразі маю 6 кредитів на суму 14 тисяч, хочу взяти один кредит та погасити всі 6, щоб відсотки не рости скажені, а кредит на 14 тисяч закрию вже за тіло + пару тисяч через 2-4 місяці. Чи правильно. Хочу зробити?

Наразі маю 6 кредитів на суму 14 тисяч, хочу взяти один кредит та погасити всі 6, щоб відсотки не рости скажені, а кредит на 14 тисяч закрию вже за тіло + пару тисяч через 2-4 місяці. Чи правильно. Хочу зробити?
На работу не ходите?

Я такие варианты не приветствую. Вот как ни крутись, а все равно подобный шахер-махер приведет к бо́льшим проблемам.

перекредитація - шлях в ще глибшу яму, кредити вже протерміновані?

Я так зробила. Взяла великий кредит під заставу авто під 7.5% в місяць. Думала, закрию за 3 місяця. Що маю через півроку: 6 нових просрочених кредитів і авто під заставою 🥲

@Ptashechka,🫂
Теж "гралась" перекредитуваням" бо думала що вивезу це все, але життя вставило свої корективи 😂

Я так зробила. Взяла великий кредит під заставу авто під 7.5% в місяць. Думала, закрию за 3 місяця. Що маю через півроку: 6 нових просрочених кредитів і авто під заставою 🥲

2ab20d40526c1a7a30cfd4e01e96af51c6abe240.webp

Назад
Угорі