Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Проведут проверку на наличие правонарушений, в связи с загруженностью, проверки по качеству довольно сомнительные, в конечном итоге просто отработка обращения и отписка уполномоченному органу об проведённых проверках и отсутствии нарушения по криминалу и админке. В случае мол споров решайте вопрос в гражданско-правовом поле, то беж через суд.ДзвінкиДоброго дня сьогодні написала електронне звернення на урядову лінію на готівочка.Написали що передали в нацполіцію.Допоможе чи ні.Дістають дзвінками всих з погрозами.
До вас також наярюють з готТакож цікавить.
А підкажіть куди звертатися щоб перестали визванювать знайомимПроведут проверку на наличие правонарушений, в связи с загруженностью, проверки по качеству довольно сомнительные, в конечном итоге просто отработка обращения и отписка уполномоченному органу об проведённых проверках и отсутствии нарушения по криминалу и админке. В случае мол споров решайте вопрос в гражданско-правовом поле, то беж через суд.
Я так поняла на собственном опыте, что жаловаться на звонки бесполезно, реакции 0000. Месяц назад я раз пожаловалась на звонки каллеки из Вердикта, что звонит мне, семье, и т.д. , угрожает, пищит чегото. Ну и что, да ничего. Девочка выслушала, сказала, что жалоба принята, ответ получите по почте простым письмо. Ну как бы ни письма ни реакции какой то не было. Через два дня я опять позвонила и пожаловалась на этих особей, и что? и ничего. пришла смс, что звернення зареэстроване и все. Звонки как поступали так и поступают, просто я на них не реагирую. А помощи 0. Как сказала моя адвокатесса, что это все ерунда, таких жалоб тысячи и их врят ли кто то вообще рассматривает, отписку дают, что провели работу и все.ДзвінкиДоброго дня сьогодні написала електронне звернення на урядову лінію на готівочка.Написали що передали в нацполіцію.Допоможе чи ні.Дістають дзвінками всих з погрозами.
я на них куди тільки не писав, кругом віднєкуються типу не наша юрисдикція. нацполіція не виявила криміналу в їхніх діях, хоча коли писав заяву, то додавав і дзвінки з погрозами теж. не допомогло. нещодавно виявив у себе на дверях квартири наліпку типу "увага, розшук" з моїм прізвищем та ім'ям і номером, куди я маю зателефонувати, в двері втикнули досудову вимогу. на гарячій лінії готівочки від цього відхрещуються, хоча приїздила їхня людинка (лайм кепітал). так що управи на них хіба що пістолет і зворотній зв'язок, діставайте Ви їх дзвінками і листами, я вже он 5 на них написав і на електронку, і ще 2 заказних з вимогами надати докази мого шахрайства, договору ну і т.д. Поки мовчатьДзвінкиДоброго дня сьогодні написала електронне звернення на урядову лінію на готівочка.Написали що передали в нацполіцію.Допоможе чи ні.Дістають дзвінками всих з погрозами.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг) та на ДержпродспоживслужбаДо вас також наярюють з гот
А підкажіть куди звертатися щоб перестали визванювать знайомим
Уповноважений Верховної Ради з прав людиниДо вас також наярюють з гот
и мне интересно.До вас також наярюють з гот