Олександр_21
Форумчанин
- Дописи
- 52
- Реакції
- 14
- Бали
- 283
Олександр_21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просто дуже цікаво?Чи були такі,що не платили і чим це закінчилося?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Живемо досі!)))Просто дуже цікаво?Чи були такі,що не платили і чим це закінчилося?
Чим це все закінчується,що стає з кредитом?Живемо досі!)))
В мене є знайомий, який не платить АБСОЛЮТНО НІЧОГО вже 2 роки! Розказував, що були дзвінки, листи з погрозами, але він як не платив, так і не збирається нічого нікому платити. Ну, правда, в нього не багато мфо, всього 4, але не платить їм і все тут.Просто дуже цікаво?Чи були такі,що не платили і чим це закінчилося?
вообще-то тут как бы весь форум об этом..Просто дуже цікаво?Чи були такі,що не платили і чим це закінчилося?

у кого 20 они просто меняют телефону меня сегодня с утра достают, ну кто так понедельник начинает(( так у меня 5 МФО а у кого 20 аж предаставлять не хочеться
у меня тоже маники 54 дня просрочка, звонят пишут смс, вайбер достают но платить пока не чем да и суммы саммы рисуют космосЯ уже писала манивео с 2014 неплачен!продали кому то,но что дальше с ним не знаю,ни каких бумаг не присылали!сейчас просрочка от 9 месяцев до года!
Швидко гроши это жoпa. Лучше вообще режим снежинки включатьДобрий ранок. Я новачок але вже нерви потріпали. Швидкогроші дістають уже всіх. Дзвонять я прошу договір прислати а він мені що буде вночі дзвонити до знайомих. Що розузнає все про їхніх дітей. Держусь але дуже тяжко. Є вже такі що відвертаються від мене. Це форум тримає і адвокат.
А может они уже спиритические сеансы устраивают.мои друзья знают что есть кредиты и если им звонят то просто шлют по дальше, родственикам звонят так они тоже шлют их, не помню кто звонил так пожалел что набрал меня - говорит что говорил с моим Отцом и что меня с дому выгонит, но есть нюанс, 1. что Отца нет в живих 6 лет и 2. что живу отдельно, так я ему все подрасказал кто он такой
У меня телефон утерян так что мне не звонят не пишут и вообще не знаю что с ними!но поначалу наяривал помню постоянноу меня тоже маники 54 дня просрочка, звонят пишут смс, вайбер достают но платить пока не чем да и суммы саммы рисуют космос