Чужий кредит

• Автор теми Автор теми Olga2000
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 873

Olga2000

Only read
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Olga2000 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Шукаю поради!!!!
7 років тому розвелась з чоловіком. Змінила номер телефону. 3троки жила нормально поки не почали дзвонити за чужий кредит. Пояснювала що я не знаю цю особу і ніхто не турбував. Після трьох місяців війни знову почались назвони. Блокувала. На даний момент до мене звонять напевно всі МФО і їх колектори щоб я повернула кредити не знайомої для мене людини. Дійшло до того,що мене почали називати по імені і дзвонять моїм родичам за тіпа мої кредити. Всі в паніці. Одна з контор відповіла,що те , вибачте,лайн..., яке взяло кредити,сказало що всі питання до мого поручителя,тобто мене. Сказати що я в шоці нічого не сказати. Питання!!! Таке взагалі можливо?

7 років тому розвелась з чоловіком. Змінила номер телефону. 3троки жила нормально поки не почали дзвонити за чужий кредит. Пояснювала що я не знаю цю особу і ніхто не турбував. Після трьох місяців війни знову почались назвони. Блокувала. На даний момент до мене звонять напевно всі МФО і їх колектори щоб я повернула кредити не знайомої для мене людини. Дійшло до того,що мене почали називати по імені і дзвонять моїм родичам за тіпа мої кредити. Всі в паніці. Одна з контор відповіла,що те , вибачте,лайн..., яке взяло кредити,сказало що всі питання до мого поручителя,тобто мене. Сказати що я в шоці нічого не сказати. Питання!!! Таке взагалі можливо?
А ви мали колись справи з МФО?
А то прям і родичам дзвонять,якось дивно,як для особи яка тільки типу поручитель.

Я Вам чесно трохи заздрю. В мене он лише 20000 тіла і я переживаю . Як Ви за 240 непереживали

Останнє редагування:
Так в чому проблема то?))) Ви - не поручитель. Продовжуйте далі стверджувати, що ви цю людину не знаєте, або шліть одразу нах*й. Всьо. Чого переживати я не розумію)
Можете ще в НБУ подати скаргу на взаємодію без згоди. Чи ви чогось не договарюєте і взяли самі, а кажете що то л.... брав)))))))))

Написали жалобу в НБУ, родственники туда же жалобу ,а лучше пару. Сменили номер телефона - профит. Не благодарите!) :bye:

То наверное ваш бывший муж указал вас,вот и все

Назад
Угорі