Оксана77777
Only read
- Дописи
- 52
- Реакції
- 16
- Бали
- 133
Оксана77777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
[/QUOT Они всем такое шлют.
Мне такое слал кредит плюс и в смс и в эмейл,а недавно письмо УкрПочтой пришло,что составлен маршрутный лист))) Это очередная пугалка,ни кто не приедет! Расслабьтесь)))Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Це означає, що вони вас хочуть залякати візитом?. Мені таке теж писали, але так і не приїхали.Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Мне они через 4 месяца примерно предложили закрыть за тело и 450 грн сверху. И кстати были самые адекватные.Сколько у вас просрочка??
МесяцСколько у вас просрочка??
Много раз уже за два месяца,раз 10 точно)))Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Я кредит+ закрила. Писали,що приїдуть. По телефону казали,що у компанії є виїздна група на вихідних.Вони тільки лякали.Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Месяц
2 месяца
Вони лякають,але мені,чоловіку,мамі на вайбер скинули фото мого директора,деяких працівників,інформацію про них та близьких родичів,навіть про сесту,яка давно померла. Сказали,що якщо я не заплачу,то виличу з роботи. Називали суму,яку я винна в усіх МФО.Вони ненормальні!Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
А ще можу сказати,що фото працівників скачали з сайту організації.Вони лякають,але мені,чоловіку,мамі на вайбер скинули фото мого директора,деяких працівників,інформацію про них та близьких родичів,навіть про сесту,яка давно померла. Сказали,що якщо я не заплачу,то виличу з роботи. Називали суму,яку я винна в усіх МФО.Вони ненормальні!
Интересно почему номер маршрутки не пишутФ.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Очередные угрозы, которые ничего не стоят, ко мне так с октября талион плюс приходитФ.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
А в мене вони дуже агресивно вели себе на першому місяці прострочки.Погрози у вайбер соц.службою,фото з паспортом тільки мені і сестрі у вайбер,дзвінки в сільську раду,сусідам і рідним :тіло 6000тис.майже,хотіли 16000.потім пропонув.списання заплатити тіло і півтора штуки зверху але я немала і покищо тишина.Вони мене люблять напевно разів 3 в них брала вчасно віддавала,пролонгувала а тут прийшов кінець.Мне они через 4 месяца примерно предложили закрыть за тело и 450 грн сверху. И кстати были самые адекватные.
Мне кредит плюс сказал если я не заплачу 1000 грн то они больше со мной работать не будут))Мне такое слал кредит плюс и в смс и в эмейл,а недавно письмо УкрПочтой пришло,что составлен маршрутный лист))) Это очередная пугалка,ни кто не приедет! Расслабьтесь)))
Я так расстроился.Мне кредит плюс сказал если я не заплачу 1000 грн то они больше со мной работать не будут))
А такі смс за 4місяця приходили разів3точно.Нехвилюйтеся!Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Всем бы такого расстройства)))Мне кредит плюс сказал если я не заплачу 1000 грн то они больше со мной работать не будут))
Я так расстроился.
А после оплаты закрыли?Мне они через 4 месяца примерно предложили закрыть за тело и 450 грн сверху. И кстати были самые адекватные.
Да закрыли и справку о закрытии преслали.А после оплаты закрыли?
Мне предложили тело заплатить и 50% от суммы сверху по начислениям. Только вот, сумму не говорят.