Что за прикол кому слал такое Кредит Плюс?

• Автор теми Автор теми Оксана77777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K
Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Мне такое слал кредит плюс и в смс и в эмейл,а недавно письмо УкрПочтой пришло,что составлен маршрутный лист))) Это очередная пугалка,ни кто не приедет! Расслабьтесь)))

Сьогодні ось таке прислали
Screenshot_20191225_094127.webp

Вкладення

• IMG_20191225_100508.webp
    IMG_20191225_100508.webp
    61.4 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:
Ф.И.О. Ваш договір внесений в маршрутний лист компанії.
Вони лякають,але мені,чоловіку,мамі на вайбер скинули фото мого директора,деяких працівників,інформацію про них та близьких родичів,навіть про сесту,яка давно померла. Сказали,що якщо я не заплачу,то виличу з роботи. Називали суму,яку я винна в усіх МФО.Вони ненормальні!
Вони лякають,але мені,чоловіку,мамі на вайбер скинули фото мого директора,деяких працівників,інформацію про них та близьких родичів,навіть про сесту,яка давно померла. Сказали,що якщо я не заплачу,то виличу з роботи. Називали суму,яку я винна в усіх МФО.Вони ненормальні!
А ще можу сказати,що фото працівників скачали з сайту організації.

Мне они через 4 месяца примерно предложили закрыть за тело и 450 грн сверху. И кстати были самые адекватные.
А в мене вони дуже агресивно вели себе на першому місяці прострочки.Погрози у вайбер соц.службою,фото з паспортом тільки мені і сестрі у вайбер,дзвінки в сільську раду,сусідам і рідним :тіло 6000тис.майже,хотіли 16000.потім пропонув.списання заплатити тіло і півтора штуки зверху але я немала і покищо тишина.Вони мене люблять напевно разів 3 в них брала вчасно віддавала,пролонгувала а тут прийшов кінець.

Мне такое слал кредит плюс и в смс и в эмейл,а недавно письмо УкрПочтой пришло,что составлен маршрутный лист))) Это очередная пугалка,ни кто не приедет! Расслабьтесь)))
Мне кредит плюс сказал если я не заплачу 1000 грн то они больше со мной работать не будут))
Мне кредит плюс сказал если я не заплачу 1000 грн то они больше со мной работать не будут))
Я так расстроился.

Мне они через 4 месяца примерно предложили закрыть за тело и 450 грн сверху. И кстати были самые адекватные.
А после оплаты закрыли?
Мне предложили тело заплатить и 50% от суммы сверху по начислениям. Только вот, сумму не говорят.

Назад
Угорі