Что за фрукт Милоан?

• Автор теми Автор теми Kuza
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 12K

Kuza

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
46
Бали
343
Kuza не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто что может рассказать по Милоан?Когда начинают доставать окружение?Платить нечем.

Сума віддати-3800?
Дзвінки особисто біля місяця,лист 1 звичайний. Я на ігнорі. Весняна сніжинка я)))))

Просто я, ага.Но на данный момент денег нет.Ну,не совсем так чтоб нет,а даже пролонгировать не хватит.

Ви ж бакалавр. В курсі нарахунок пролонгацій?
Вони на уступки не йдуть.спочатку.
Блін і сума не така велика. В мене тіло12000.

Anett888, Привыкла.Но Ваш намёк мне ясен)))!!!Я просто спросила,как они реагируют?Хотела узнать-к чему готовиться.Будут звонить мне или мужу-режим "снежинка".
Просто я, Да,я в курсе этих продлений-это дно,нищета,грязь.Просто планировали продлить,а числа до 10 закрыть.Они буйные?

Anett888, Привыкла.Но Ваш намёк мне ясен)))!!!Я просто спросила,как они реагируют?Хотела узнать-к чему готовиться.Будут звонить мне или мужу-режим "снежинка".
Просто я, Да,я в курсе этих продлений-это дно,нищета,грязь.Просто планировали продлить,а числа до 10 закрыть.Они буйные?
Ну у мене вже 3 місяці просрочка милоан,раз позвонили мені,більше нікому,може продали,незнаю,бо не спілкуюсь взагалі,у моєму випадку тихенькі вони

Мне может и звонили, не знаю, нискем не общаюсь. Смс шлют. Больше вроде никому не звонили. Пока тихо

Мене продали кредит капітал.А сам мілоан заблокував мені доступ в свій кабінет.А я так хотів їм оплатити)

Назад
Угорі