Что исполняет Идеабанк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vika79

Форумчанин
Дописи
219
Реакції
148
Бали
5125
Vika79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчера позвонила с банка и мне начала рассказывать и приказывать чтобы я несла технику в ломбард и готовила деньги. Потом заявила ты что прикидываешся инвалидом, хотя я им предоставляла все документы. Быстро скинула мне на вайбер справку от врача, этот звонок был в 20.00. Я ей ответила присылай письменный запрос а на вайбер я не ничего не буду отправлять. Ты украладеньги в банке и муж твой туниядец. Скажите пожалуйста, если человека довели до суицида из банка звонилки, родные могут потребовать компенсацию на основании
(Сьогодні відомо кілька методів збирання заборгованостей, якими користуються колектори: 1) боржникам пишуть листа і телефонують; 2) колектори особисто зустрічаються з боржниками; 3) подають позови до суду. Перші два методи колектори використовують для проведення роз’яснювальної роботи, з’ясовують причину неплатежів і намагаються умовити неплатника погасити заборгованість. Якщо такі домовленості супроводжуються психологічним тиском чи то безпосередньо на самого боржника, чи то на його родичів, то законність таких дій викликає сумнів. Стаття 355 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за примус до виконання цивільно-правових зобов’язань. Зазначена правова норма передбачає неприпустимість будь-якого примусу (з погрозою насильства, пошкодження чи знищення майна) до виконання цивільно-правових зобов’язань, яким і є кредитний договір. Тобто, будь-яке «спілкування» з колектором може бути розцінене боржником як примус до виконання кредитного договору, наприклад, та само погроза забрати автомобіль або квартиру, які купувалися на кредитні гроші. Крім того, деякі дії колекторів можуть містити ознаки злочину, передбаченого статтею 120 кримінального кодексу, яка встановлює відповідальність за доведення до самогубства.)
Мне сегодня сказали что обзвонят людей таких и таких, а самое интересное я их не знаю, утверждают что мои колеги по работе. И еще кредитный договор который общедоступный на их сайте отличается от договора в отделении. В договоре с отделения отсутствует пункты про рекструризацию или кредитные каникулы.

Останнє редагування модератором:
Vika79, Идея Банк один из самых отстойных, это понятно, но причем тут доведение до самоубийства?! Перестаньте думать о таком вообще!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу