Что считается долгом при подаче иска в суд банком: тело кредита или с процентами?

• Автор теми Автор теми Птица
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Птица

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
99
Бали
2590
Птица не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Такой вопрос,уважаемые форумчане.В случае подачи банком в суд на должника,что считать долгом?Брала в банке 20000,5мес платила теперь не потяну,они остаток считают долгом или весь кредит с процентами?

залишок+проценти за залишком+пеню+штраф+судовий збір якщо позов буде задоволено

залишок+проценти за залишком+пеню+штраф+судовий збір якщо позов буде задоволено
Неа.

В исковом заявлении все будет указано. Банк обязан предоставить рачет.
В конечном итоге (если проиграете) - сумма по решению и судебный сбор.

Mercato®, ви й тут мусіли своїх 5 копійок вставити. Так же ж в розрахунку заборгованості і буде те, що я вище написала. Це не значить, що ця сума буде меншою від всієї суми кредиту з процентами, але людину саме це цікавило. Хоча це було давно, я не звернула уваги на дату публікації.

Mercato®, ви й тут мусіли своїх 5 копійок вставити. Так же ж в розрахунку заборгованості і буде те, що я вище написала. Це не значить, що ця сума буде меншою від всієї суми кредиту з процентами, але людину саме це цікавило. Хоча це було давно, я не звернула уваги на дату публікації.
Буде, не буде. Ви екстрасенс? )))
Я різні позови бачив та рішення. Буває без частини %, без комісії, без неустойки.
А буває взагалі відмова у задоволенні.
Борг понятіє растяжимоє)

Знаю, що Вам, як спеціалісту в цій області очі витікають коли читаєте подібні "розсуждения" і поради і плутання термінів)) але я не стрималася.

ведь долг- зто очень уж хитрый предмет:
всякая вещь - или есть, или нет,
А долг, я никак не пойму в чем секрет,
Он то тут есть... то его сразу нет.

Mercato®,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу