yuranbratan
Only read
- Дописи
- 974
- Реакції
- 667
- Бали
- 5255
yuranbratan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
шо за канторка?Тело кредита оплачено пролонгациями 4 раза, и требуют еще
Post automatically merged:
Как поступать дальше, нету уже возможности им платить
Пишите в Нацком!!!Тело кредита оплачено пролонгациями 4 раза, и требуют еще
Не в коем случае больше не платитьТело кредита оплачено пролонгациями 4 раза, и требуют еще
Еврогрошишо за канторка?
Что посоветуешь?Не в коем случае больше не платить
пишіть в нацком, читала на форумі, що рішення з нацком не в їхню сторону, тим більш в вас така переплатаЕврогроши
А
Что посоветуешь?
Я не знаю як це правильно зробити, як там файли прикріпляти, і взагалі які файли требапишіть в нацком, читала на форумі, що рішення з нацком не в їхню сторону, тим більш в вас така переплата
друкуйте прін скрін кабінету, було б добре як би у вас квитанції були, договір скачайте і заяву на них, заказним листом і на мфо тоже, але на тому де на мфо, в куточку напишіть копія.Я не знаю як це правильно зробити, як там файли прикріпляти, і взагалі які файли треба
Це я так розумію через пошту?роз
друкуйте прін скрін кабінету, було б добре як би у вас квитанції були, договір скачайте і заяву на них, заказним листом і на мфо тоже, але на тому де на мфо, в куточку напишіть копія.
так через укрпошту заказним листом, через 3 дні лист буде в них, і ви можете відслідковуватиЦе я так розумію через пошту?
А можете мені показати приклад?так через укрпошту заказним листом, через 3 дні лист буде в них, і ви можете відслідковувати
приклад чого? як відправляти?А можете мені показати приклад?
Як писати, як відправлятиприклад чого? як відправляти?
зразок в нацком є на форумі, берете квитанції, складаєте в конверт на укр пошту і кажете заказним листом, він коштує 15 грнЯк писати, як відправляти
Я зрозумів, а ви б як поступили б на моєму місці?зразок в нацком є на форумі, берете квитанції, складаєте в конверт на укр пошту і кажете заказним листом, він коштує 15 грн
копии квитанций!!! оригиналы оставить себеберете квитанції, складаєте в конверт на укр пошту
тоже писала в нацком рекомендованим листомЯ зрозумів, а ви б як поступили б на моєму місці?
идеально отправить рекомендованным с описью вложений, с уведомлением, но такое стоит дороже 15 грн.Як писати, як відправляти
я відправляла рекомендованим, то платила 15 грнидеально отправить рекомендованным с описью вложений, с уведомлением, но такое стоит дороже 15 грн.
А ви на кого писали в нацком? І як це допомогло?тоже писала в нацком рекомендованим листом
Я понимаю но я платили через личный кабинеткопии квитанций!!! оригиналы оставить себе