Что означает,просто хотят выйти на контакт?

• Автор теми Автор теми vinsen
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

vinsen

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
39
Бали
1790
vinsen не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Віталій Олександрович ,добрий день. Мене звати Сіренко Владислав Юрійович, співробітник ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія (Кредит Каса) . Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. Ви увійшли в прострочку і кредитор вимагає закриття кредиту сьогодні до 18:00. Якщо кредит не буде закритий то компанії доведеться передати ваші дані в юридичний відділ для подальшого можливого продажу вашого кредиту факторинговій компанії. Якщо від вас не буде відповіді, то я буду вимушений зафіксувати відмову від оплати. Мені фіксувати відмову від оплати, чи сьогодні все ж буде закриття кредиту?

Віталій Олександрович ,добрий день. Мене звати Сіренко Владислав Юрійович, співробітник ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія (Кредит Каса) . Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. Ви увійшли в прострочку і кредитор вимагає закриття кредиту сьогодні до 18:00. Якщо кредит не буде закритий то компанії доведеться передати ваші дані в юридичний відділ для подальшого можливого продажу вашого кредиту факторинговій компанії. Якщо від вас не буде відповіді, то я буду вимушений зафіксувати відмову від оплати. Мені фіксувати відмову від оплати, чи сьогодні все ж буде закриття кредиту?
Заблокировали.И живёте дальше.....
Конечно хотят с вами пообщаться,надавить морально, чтоб вы оплатили долг.

Заблокировали.И живёте дальше.....
Конечно хотят с вами пообщаться,надавить морально, чтоб вы оплатили долг.
ну так и думал?ну морально надавить у них не получиться)с предложениями закрывать за тело самому отвечать или они сами предложат?

ну так и думал?ну морально надавить у них не получиться)с предложениями закрывать за тело самому отвечать или они сами предложат?
Предложат.Сообщением или письмом на электронку.

Они сколько крови моей попили и не только касса что я уже не знаю что делать.Думала с роботы выгонят
ну а че бы им не звонить.....
Сейчас только смс шлепают каждый день с долгом

Lika24, случаи есть разные.Здесь как лотарея.Кому-то предлагают, кому-то нет.
На суд денег нет а если арестуют счета вообще полная ж
Так думайте как перевести свою зар.пл.Чтоб вы не пользовались картами.

Lika24, случаи есть разные.Здесь как лотарея.Кому-то предлагают, кому-то нет.

Так думайте как перевести свою зар.пл.Чтоб вы не пользовались картами.
Я интересовалась на роботе сказали можно только один раз получить через кассу и все

Мне такое присылаю каждую неделю.уже накапало с 16000 36000грн. Прострочка 2 месяца.Молчу снежинка.

Как же они любят информацию фиксировать? то фиксирую, это фиксирую.

Назад
Угорі