Что будет, если перестать платить по реструктуризации?

• Автор теми Автор теми Анна Стасья
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 697
Дописи
7
Реакції
0
Бали
1
Анна Стасья не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, пожалуйста, тенго, панго и милоан оформила реструктуризацию по 500грн по первому платежу уже внесла, но сегодня только дочитала что реструктуризация не на 12 платежей, а на 24. Что будет если перестану платить? И ждать ли после этого вообще предложение тело + 1000

Подскажите, пожалуйста, тенго, панго и милоан оформила реструктуризацию по 500грн по первому платежу уже внесла, но сегодня только дочитала что реструктуризация не на 12 платежей, а на 24. Что будет если перестану платить? И ждать ли после этого вообще предложение тело + 1000
Перестанете платить и всё по новой . Реструктуризация у них - это деньги на ветер . Лучше перестаньте платить и ждите предложение.

В Милоане несколько дней просрочить, ничего не случится, у меня бывали и 15 дней просрочки и реструктуризация сохранялась

А у вас в додатку про реструктуризацію до договору теж список номерів є, яким вони збираються розголошувати ваші дані при невчасній оплаті? Бо я хотіла сьогодні теж оформити реструктуризацію то як дійшла до останньої сторінки то афігела, список з багатьох номерів яких я в житті не знала, є номер Університету з іншої обл. я навіть не розуміла що за телефонний код, поки не набрала в пошуку, я там навіть не навчалась, я шокована, написала скаргу в НБУ про цей факт, не знаю як це назвати навіть, до чого вони всі доходять, це при тому що я вказувала зовсім інші номери при отриманні кредиту

Краще дочекатися тіло позики ну і їх 1000грн зверху,як в тенго так і в мілоан. В мене вони в ЄАПБ,то по цей день кажуть:акція-закрийте за тіло позики і 1000грн.

Назад
Угорі