Tany3434
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 51
- Бали
- 68
Tany3434 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Забейте на них, в блок сразу - пусть обосрется от беспомощности своей!Чорний тюльпан пише дзвонить гадості,та погрози колись читала про це адмін поправ як що є ця тема
Да так і зробила а він походу брата жінці на мене пopнo колаж послав у вайбері і на мене ,але її попередила тому вона зразу також заблокувала ,він мені колись писав у вайбер але наче був підписанийЗабейте на них, в блок сразу - пусть обосрется от беспомощности своей!
Да тамТелеграм?
Ах-ха-хаЧорний тюльпан пише дзвонить гадості,та погрози колись читала про це адмін поправ як що є ця тема
Аватарка - умереть, не встать!))) А как вы сами думаете, что творилось у них в головах, когда они ее себе выбирали?Дякую,вони ще колаж прислали ,та брата жінці послали,якось на Вайбер пришло і тепер цей самий колаж в телеграміTany3434, ну і прибацані, прости мене, Боже.
Хто такі не знаю, але якщо матюкають та погрожують, значить, не можуть нічого зробити. Ви зберігайте ці "перлини", напишіть заяву в поліцію, в прокуратуру, пожалійтеся на урядову гарячу лінію.
Думаю, це допоможе.
Співчуваю вам і бажаю витримки.
Это с какой канторы?Дякую,вони ще колаж прислали ,та брата жінці послали,якось на Вайбер пришло і тепер цей самий колаж в телеграмі
Це ще квіточки і не таке було ось це саме ***** походу,Ах-ха-ха![]()
![]()
Аватарка - умереть, не встать!))) А как вы сами думаете, что творилось у них в головах, когда они ее себе выбирали?
![]()
Тримайтеся, не панікуйте і не бійтеся. Але таки зверніться до органів.Дякую,вони ще колаж прислали ,та брата жінці послали,якось на Вайбер пришло і тепер цей самий колаж в телеграмі
Не знаю я їм не відповідаю,а зразу блокуюЭто с какой канторы?
Это вопрос для всех. Я вот получила на вайбер от зураба аьалабада и тому подобное и поставила вот это как фото пусть теперь они думаютАх-ха-ха![]()
![]()
Аватарка - умереть, не встать!))) А как вы сами думаете, что творилось у них в головах, когда они ее себе выбирали?
![]()
Дякую та тримаюсь вони мене не зламають,я сильніша їх а їх пісюльки хай засунуть в ж....уТримайтеся, не панікуйте і не бійтеся. Але таки зверніться до органів.
Це треба просто пережити.
У таких баранов голова для шапки, а ещё она ест. Так что...Ах-ха-ха![]()
![]()
![]()
Чорний тюльпан пише дзвонить гадості,та погрози колись читала про це адмін поправ як що є ця тема
Думать это не про них. Там думалку, наверное, в роддоме отрезают вместе с пуповиной.Этож каким надо быть д*билом)) что бы такое на аву ставить)) он чё действительно думает,что это страшно?? 120 кг женщина в леопардовых лосинах и то страшнее была бы)))
Этож каким надо быть д*билом)) что бы такое на аву ставить)) он чё действительно думает,что это страшно?? 120 кг женщина в леопардовых лосинах и то страшнее была бы)))
це точноДякую