Чорний тюльпан хто такий та з якої шараги

• Автор теми Автор теми Tany3434
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 945

Tany3434

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
51
Бали
68
Tany3434 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чорний тюльпан пише дзвонить гадості,та погрози колись читала про це адмін поправ як що є ця тема

Вкладення

• Screenshot_20191223-182114.webp
    Screenshot_20191223-182114.webp
    21.6 Кб · Перегляди: 83
  • IMG_20191223_182327_841.webp
    IMG_20191223_182327_841.webp
    54.5 Кб · Перегляди: 85
Забейте на них, в блок сразу - пусть обосрется от беспомощности своей!
Да так і зробила а він походу брата жінці на мене пopнo колаж послав у вайбері і на мене ,але її попередила тому вона зразу також заблокувала ,він мені колись писав у вайбер але наче був підписаний
Да там

Tany3434, ну і прибацані, прости мене, Боже.
Хто такі не знаю, але якщо матюкають та погрожують, значить, не можуть нічого зробити. Ви зберігайте ці "перлини", напишіть заяву в поліцію, в прокуратуру, пожалійтеся на урядову гарячу лінію.
Думаю, це допоможе.
Співчуваю вам і бажаю витримки.

Чорний тюльпан пише дзвонить гадості,та погрози колись читала про це адмін поправ як що є ця тема
Ах-ха-ха :lol: :lol: :lol: Аватарка - умереть, не встать!))) А как вы сами думаете, что творилось у них в головах, когда они ее себе выбирали?;)

Tany3434, ну і прибацані, прости мене, Боже.
Хто такі не знаю, але якщо матюкають та погрожують, значить, не можуть нічого зробити. Ви зберігайте ці "перлини", напишіть заяву в поліцію, в прокуратуру, пожалійтеся на урядову гарячу лінію.
Думаю, це допоможе.
Співчуваю вам і бажаю витримки.
Дякую,вони ще колаж прислали ,та брата жінці послали,якось на Вайбер пришло і тепер цей самий колаж в телеграмі

Вкладення

• Screenshot_20191215-175516.webp
    Screenshot_20191215-175516.webp
    40.8 Кб · Перегляди: 58
Дякую,вони ще колаж прислали ,та брата жінці послали,якось на Вайбер пришло і тепер цей самий колаж в телеграмі
Тримайтеся, не панікуйте і не бійтеся. Але таки зверніться до органів.
Це треба просто пережити.

Ах-ха-ха :lol: :lol: :lol: Аватарка - умереть, не встать!))) А как вы сами думаете, что творилось у них в головах, когда они ее себе выбирали?;)
Это вопрос для всех. Я вот получила на вайбер от зураба аьалабада и тому подобное и поставила вот это как фото пусть теперь они думают

Вкладення

• 250px-Eliminators_Safeguard.webp
    250px-Eliminators_Safeguard.webp
    8.6 Кб · Перегляди: 49
Тримайтеся, не панікуйте і не бійтеся. Але таки зверніться до органів.
Це треба просто пережити.
Дякую та тримаюсь вони мене не зламають,я сильніша їх а їх пісюльки хай засунуть в ж....у

Этож каким надо быть дeбuлoм)) что бы такое на аву ставить)) он чё действительно думает,что это страшно?? 120 кг женщина в леопардовых лосинах и то страшнее была бы)))

Этож каким надо быть д*билом)) что бы такое на аву ставить)) он чё действительно думает,что это страшно?? 120 кг женщина в леопардовых лосинах и то страшнее была бы)))
Думать это не про них. Там думалку, наверное, в роддоме отрезают вместе с пуповиной.

Этож каким надо быть д*билом)) что бы такое на аву ставить)) он чё действительно думает,что это страшно?? 120 кг женщина в леопардовых лосинах и то страшнее была бы)))

:ahaha: це точно
Дякую

Назад
Угорі