- Дописи
- 36960
- Рішення
- 10
- Реакції
- 95594
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Такі справи...
Джерело: Мінфін
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётсяза кордоном чимало українців стикаються із проблемами
И не говори...Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся![]()
День и ночь об этом только и думаюСидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся![]()
даже свои проблемы не так беспокоят, как переживания о нихНу тут палка двох кінців. В мене батько працює за кордоном більше 10 років. Він не тікав не ховався, поїхав на роботу як зазвичай за 2 тижні до повномаштабного. Потім було 1-2 місяця дискусій, хто куди, що робити і так далі, зараз все висить в повітрі, мама не хоче їхати до батька бо тут онука і син. Дружина не хоче їхати бо я не виїду в звʼязку з роботою, бо я впертий. І так живемо собі. Проблем з картками впринципі немає. В мене є рахунки в Німеччині і в Польщі, картки також при собі. Але я до того, що не всі хто за кордоном - Зрадники.Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся![]()
Не всі українці біженці Не всі отримують виплати. Живеш в країні - вчиш мову. Спілкуватися треба! Більшість українців працюють закордоном. Не думайте за них, думайте за себе.Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся![]()
Більшість українців вже давно за кордоном. Працюють. Після початку війни багато чоловіків повернулися в Україну. Хтось залишився. Це їхній вибір. Багато є наших біженців, але це все жінки з дітьми. Отримують виплати.Ну тут палка двох кінців. В мене батько працює за кордоном більше 10 років. Він не тікав не ховався, поїхав на роботу як зазвичай за 2 тижні до повномаштабного. Потім було 1-2 місяця дискусій, хто куди, що робити і так далі, зараз все висить в повітрі, мама не хоче їхати до батька бо тут онука і син. Дружина не хоче їхати бо я не виїду в звʼязку з роботою, бо я впертий. І так живемо собі. Проблем з картками впринципі немає. В мене є рахунки в Німеччині і в Польщі, картки також при собі. Але я до того, що не всі хто за кордоном - Зрадники.
Нам на роботі дали 2 дні, щоб виїхати за кордон без наслідків. Ніхто, ніхто не виїхав. 2-є перевезли сімʼї за кордон, відразу ж повернулися. Патріотизм. Знаєте, іноді жалкую що не виїхав, але поки живемо![]()
Я свого часу 3 роки працював і жив за кордоном, повернувся і вирішив будувати життя тут, але к@ц@пи дещо зіпсували мої планиБільшість українців вже давно за кордоном. Працюють. Після початку війни багато чоловіків повернулися в Україну. Хтось залишився. Це їхній вибір. Багато є наших біженців, але це все жінки з дітьми. Отримують виплати.
Я свого часу 3 роки працював і жив за кордоном, повернувся і вирішив будувати життя тут, але к@ц@пи дещо зіпсували мої плани![]()
чому? тож суди не за крадіжку5 судів. Якось соромно
Не всі українці біженці Не всі отримують виплати. Живеш в країні - вчиш мову. Спілкуватися треба! Більшість українців працюють закордоном. Не думайте за них, думайте за себе.
В мене батьки на диво досить адекватно все прийняли, я пояснив що мене ніхто з дому не вижене і ніхто труси мої не заберечому? тож суди не за крадіжку
коли вже з наших людей той совок вийде)
Никогда.чому? тож суди не за крадіжку
коли вже з наших людей той совок вийде)
Был в глубоком селе у знакомых. У них там другой мир. Обсуждают друг друга, кто что делал и кто что сказал. Аж противно.Никогда.