Чому українці за кордоном ризикують залишитися без доступу до рахунків. - Мінфін

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 732

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
0fd70cf3527853d6e0f303c2f496dffa.webp

😔 Через вимушене перебування за кордоном чимало українців стикаються із проблемами з обслуговуванням у «рідних» банках.

🏆 Переможцем у конкурсі «Мінфіну» на кращий відгук про роботу банків у серпні став користувач під ніком yarvasyl, клієнт monobank.

☝️ Він розповів, що не зміг оновити свої дані на прохання банку: термін дії його закордонного паспорта сплив у червні 2023 року, але паспорт був продовжений у консульстві до 2028 року. Утім, банк такий документ не прийняв і запропонував зробити новий паспорт.

Такі справи...

Джерело: Мінфін

Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся :confused:
День и ночь об этом только и думаю:sarcastic: даже свои проблемы не так беспокоят, как переживания о них

Сидишь под обстрелами и думаешь, как они там бедняжки, хватает ли пособия, тяжело ли язык даётся :confused:
Ну тут палка двох кінців. В мене батько працює за кордоном більше 10 років. Він не тікав не ховався, поїхав на роботу як зазвичай за 2 тижні до повномаштабного. Потім було 1-2 місяця дискусій, хто куди, що робити і так далі, зараз все висить в повітрі, мама не хоче їхати до батька бо тут онука і син. Дружина не хоче їхати бо я не виїду в звʼязку з роботою, бо я впертий. І так живемо собі. Проблем з картками впринципі немає. В мене є рахунки в Німеччині і в Польщі, картки також при собі. Але я до того, що не всі хто за кордоном - Зрадники.
Нам на роботі дали 2 дні, щоб виїхати за кордон без наслідків. Ніхто, ніхто не виїхав. 2-є перевезли сімʼї за кордон, відразу ж повернулися. Патріотизм. Знаєте, іноді жалкую що не виїхав, але поки живемо👌

Не всі українці біженці Не всі отримують виплати. Живеш в країні - вчиш мову. Спілкуватися треба! Більшість українців працюють закордоном. Не думайте за них, думайте за себе.

Ну тут палка двох кінців. В мене батько працює за кордоном більше 10 років. Він не тікав не ховався, поїхав на роботу як зазвичай за 2 тижні до повномаштабного. Потім було 1-2 місяця дискусій, хто куди, що робити і так далі, зараз все висить в повітрі, мама не хоче їхати до батька бо тут онука і син. Дружина не хоче їхати бо я не виїду в звʼязку з роботою, бо я впертий. І так живемо собі. Проблем з картками впринципі немає. В мене є рахунки в Німеччині і в Польщі, картки також при собі. Але я до того, що не всі хто за кордоном - Зрадники.
Нам на роботі дали 2 дні, щоб виїхати за кордон без наслідків. Ніхто, ніхто не виїхав. 2-є перевезли сімʼї за кордон, відразу ж повернулися. Патріотизм. Знаєте, іноді жалкую що не виїхав, але поки живемо👌
Більшість українців вже давно за кордоном. Працюють. Після початку війни багато чоловіків повернулися в Україну. Хтось залишився. Це їхній вибір. Багато є наших біженців, але це все жінки з дітьми. Отримують виплати.

Більшість українців вже давно за кордоном. Працюють. Після початку війни багато чоловіків повернулися в Україну. Хтось залишився. Це їхній вибір. Багато є наших біженців, але це все жінки з дітьми. Отримують виплати.
Я свого часу 3 роки працював і жив за кордоном, повернувся і вирішив будувати життя тут, але к@ц@пи дещо зіпсували мої плани😒

Співчуваю. Я теж хочу повертатися. Але як згадаю ті свої борги, суди. Містечко маленьке, 5 судів. Якось соромно. Але повертатися треба і дуже хочеться в Україну
Я свого часу 3 роки працював і жив за кордоном, повернувся і вирішив будувати життя тут, але к@ц@пи дещо зіпсували мої плани😒

Не всі українці біженці Не всі отримують виплати. Живеш в країні - вчиш мову. Спілкуватися треба! Більшість українців працюють закордоном. Не думайте за них, думайте за себе.

Screenshot_1.webp

чому? тож суди не за крадіжку

коли вже з наших людей той совок вийде)
В мене батьки на диво досить адекватно все прийняли, я пояснив що мене ніхто з дому не вижене і ніхто труси мої не забере😁
Тесть з тещею дещо складніше все це пережовували (совок), але все ж таки прийняли👍

Назад
Угорі