З привата списали кошти а як же Закон від 15.03.2022 № 2129-IX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а где в нем написано, что нельзя списывать со счета?)))З привата списали кошти а як же Закон від 15.03.2022 № 2129-IX
Наскільки я зрозумів на період вій.ст. не блокуються рахунки і відповідно не списуються з них кошти по ВП? Чи що дає цей закон як для боржника?а где в нем написано, что нельзя списывать со счета?)))
нет в этом законе запрета на списание)))Наскільки я зрозумів на період вій.ст. не блокуються рахунки і відповідно не списуються з них кошти по ВП?
Так що він мені д[UWSL]ає, як боржнику? Вп на 9000, мій рахунок будуть "чистити" під 0 постійно, відразу як там зявляться якісь кошти? Тобто отримати зарплату шансів немає? В чому + закону?[/UWSL]нет в этом законе запрета на списание)))
да и запрета на арест нет, если уже быть точным в формулировках.
откуда же, мне знать помог вам этот закон чем то или нет?Так що він мені д[UWSL]ає, як боржнику? Вп на 9000, мій рахунок будуть "чистити" під 0 постійно, відразу як там зявляться якісь кошти? Тобто отримати зарплату шансів немає? В чому + закону?[/UWSL]
А шо, не?откуда же, мне знать помог вам этот закон чем то или нет?
Вп на 9000, я розумів так, приходить в банк лист на таку суму, блокується рахунок, коли зявляється на рах. відповідна сума вона перераховується стягувачу. Сьгодні 90гр. зняли, піду закину 1гр. що знову знімуть?откуда же, мне знать помог вам этот закон чем то или нет?
я не думаю, что его принимали конкретно для вас. есть же люди у которых счета были с арестами и там были деньги, которые исполнитель по той или иной приничне не списывал. да и там же речь не только о счетах)) но и о зп.
получайте через почту зп. пробуйте успеть снять, до того как банк спишет
посмотрите в АСВП на какую сумму платежное требование выставленно.Вп на 9000, я розумів так, приходить в банк лист на таку суму, блокується рахунок, коли зявляється на рах. відповідна сума вона перераховується стягувачу. Сьгодні 90гр. зняли, піду закину 1гр. що знову знімуть?