Valya1965195
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Valya1965195 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
у мене чоловік військовий чи можно списати мфо тенго ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня. Напишіть мені у вайберу мене чоловік військовий чи можно списати мфо тенго ?
один спосіб звісно є, але Вам він не сподобається.А мені цікаво,чи можу я переоформити свої борги на чоловіка військового ЗСУ?
Не знаю чи вірно ви мене зрозуміли.Були часи коли необхідні були гроші,а кредити брала на себе, чоловікові їх просто не видавали.А зараз, при зверненні до МФО та банків з проханням не нараховувати %,одна відповідь,Ви військова.А от саме мій чоловік військовий Зсу.Якщо МФО роблять переуступку позик,чому я не можу переоформити свої зобов'язанняодин спосіб звісно є, але Вам він не сподобається.
почитайте уважно і до кінця тему Чоловік військовий, може допоможеНе знаю чи вірно ви мене зрозуміли.Були часи коли необхідні були гроші,а кредити брала на себе, чоловікові їх просто не видавали.А зараз, при зверненні до МФО та банків з проханням не нараховувати %,одна відповідь,Ви військова.А от саме мій чоловік військовий Зсу.
гугл каже, що теоретично можливо при наявності згоди того на кого переоформлюється, наявності у нього гарної кредитної історії та обгрунтованої причини переоформлення, але цей шлях доволі хиткий і сумнівний як на менечому я не можу переоформити свої зобов'язання
Чоловік не проти,аби закритись за тілопочитайте уважно і до кінця тему Чоловік військовий, може допоможе
гугл каже, що теоретично можливо при наявності згоди того на кого переоформлюється, наявності у нього гарної кредитної історії та обгрунтованої причини переоформлення, але цей шлях доволі хиткий і сумнівний як на мене
Ви серйозно? Ніхто з МФО того робити не будуть. В банках то зробити проблематично а в тих посіпак взагалі нереально.Не знаю чи вірно ви мене зрозуміли.Були часи коли необхідні були гроші,а кредити брала на себе, чоловікові їх просто не видавали.А зараз, при зверненні до МФО та банків з проханням не нараховувати %,одна відповідь,Ви військова.А от саме мій чоловік військовий Зсу.Якщо МФО роблять переуступку позик,чому я не можу переоформити свої зобов'язання
Тому що це не передбачено умовами договору, який ви нібито підписали.Якщо МФО роблять переуступку позик,чому я не можу переоформити свої зобов'язання
Після того, як нібито прочиталиТому що це не передбачено умовами договору, який ви нібито підписали.