CreditKasa Чого чекати від creditkasa

• Автор теми Автор теми Den4ez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 734

Den4ez

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
7
Бали
133
Den4ez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю займ в кредиткасі на 12600 з листопаду 2024 року, декілька місяців робив пролонгацію, але 2 тижні назад ввійшов в просрочку. Уже набігло до 19400. Час від часу пишуть у вайбер, і навіть згадували про суд. Коштів не маю щоб заплатити таку суму, декілька раз писав на пошту, і вони писали те ж саме що і у вайбері, що я підписував договір що мушу платити всі відсотки. Натискав декілька раз фіолетову кнопку і нічого. Чи будуть пропонувати тіло, і скільки чекати? Чи підуть скоріше до суду?

Вкладення

• Screenshot_2025-03-30-10-45-15-514_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-03-30-10-45-15-514_com.viber.voip.webp
    158 Кб · Перегляди: 60
  • IMG_20250330_104614.webp
    IMG_20250330_104614.webp
    152.9 Кб · Перегляди: 56
Доброго дня, маю займ в кредиткасі на 12600 з листопаду 2024 року, декілька місяців робив пролонгацію, але 2 тижні назад ввійшов в просрочку. Уже набігло до 19400. Час від часу пишуть у вайбер, і навіть згадували про суд. Коштів не маю щоб заплатити таку суму, декілька раз писав на пошту, і вони писали те ж саме що і у вайбері, що я підписував договір що мушу платити всі відсотки. Натискав декілька раз фіолетову кнопку і нічого. Чи будуть пропонувати тіло, і скільки чекати? Чи підуть скоріше до суду?
Підуть до суду, пролонгаціями ви звели свої шанси на перемогу до 0. Платіть поки не набігла велика сума.

Підуть до суду, пролонгаціями ви звели свої шанси на перемогу до 0. Платіть поки не набігла велика сума.
Интересно. А причем тут пролонгации к победе в суде?

Навіть пропозиції менше заплатити не буде?
Маловероятно...

Навіть пропозиції менше заплатити не буде?
2 тіла можливо домовитеся, менше не буде. По новим договорам вони можуть файно рахувати відсотки і йти до суду, що справно роблять. В мене вони є, 6 місяців протермінування, жодного платежу. Останнє смс було після Нового року. На поступкий не йдуть. Чекаю доки подадуть до суду.

Интересно. А причем тут пролонгации к победе в суде?

Маловероятно...
З декількома адвокатами спілкувався, якщо є пролонгації чи хоч якісь платежі, то шанси малі, бо ти визнав цей договір дійсним своїми платежами, а потім просто перестав платити. Адвокати на форумі поправлять мене, якщо я не правий.

З декількома адвокатами спілкувався, якщо є пролонгації чи хоч якісь платежі, то шанси малі, бо ти визнав цей договір дійсним своїми платежами, а потім просто перестав платити. Адвокати на форумі поправлять мене, якщо я не правий.
Да, я уже тоже пообщался с Tarass. Таки да...

2 тіла можливо домовитеся, менше не буде. По новим договорам вони можуть файно рахувати відсотки і йти до суду, що справно роблять. В мене вони є, 6 місяців протермінування, жодного платежу. Останнє смс було після Нового року. На поступкий не йдуть. Чекаю доки подадуть до суду.

Навіть відсотки не зупинають

В мене взимку було 46 тисяч наче всього, зараз мабуть тисяч 100😂
Капець... У мене зараз багато мфо і майже у всіх робив платежі, думав може чекати поки на тіло будуть згодні. Зараз уже просрочка в клай, авіра, смартівей, ловілаве і фінбар, клай уже з 4000 нарахував 13000 і це за 11 днів... Теж страшно чи не подадуть до суду, бо раз пролонгації це підтвердження договору то я влип

Капець... У мене зараз багато мфо і майже у всіх робив платежі, думав може чекати поки на тіло будуть згодні. Зараз уже просрочка в клай, авіра, смартівей, ловілаве і фінбар, клай уже з 4000 нарахував 13000 і це за 11 днів... Теж страшно чи не подадуть до суду, бо раз пролонгації це підтвердження договору то я влип
Ну Авіра, Клай не знаю. Фінбар за тіло через 60 днів закриєте. Ловілаве кажуть що задрачують оточення, в мене в них 15 днів протермінування, то поки тиша, навіть мені смс не шлють. Смартівей мені не дав, бо я не дозволив доступ до контактів😂

Ну Авіра, Клай не знаю. Фінбар за тіло через 60 днів закриєте. Ловілаве кажуть що задрачують оточення, в мене в них 15 днів протермінування, то поки тиша, навіть мені смс не шлють. Смартівей мені не дав, бо я не дозволив доступ до контактів😂
Тобто в інших мфо в суд не підуть із пролонгаціями?

Тобто в інших мфо в суд не підуть із пролонгаціями?
Залежить яке тіло, за 2-4 тисячі сумніваюся що підуть, їм вигідніше запропонувати вам «лояльні» умови бо ви їх і так погодували пролонгаціями, ніж займатися судовою волокітою.

З моїх хто точно ходить то це:
- Бізнеспозика
- Кредит каса
- Кредит кепітал (колектори), їм продають Miloan, tengo, pango, amigo.
- ЄАПБ (колектори) їм продають clickcredit, monto і ще хтось, не памʼятаю.
- Швидкогроші (Але вони адекватні, тіло 5, пропонують за 7500 грн закрити, бо я пролонгував раз чи два).

Залежить яке тіло, за 2-4 тисячі сумніваюся що підуть, їм вигідніше запропонувати вам «лояльні» умови бо ви їх і так погодували пролонгаціями, ніж займатися судовою волокітою.

З моїх хто точно ходить то це:
- Бізнеспозика
- Кредит каса
- Кредит кепітал (колектори), їм продають Miloan, tengo, pango, amigo.
- ЄАПБ (колектори) їм продають clickcredit, monto і ще хтось, не памʼятаю.
- Швидкогроші (Але вони адекватні, тіло 5, пропонують за 7500 грн закрити, бо я пролонгував раз чи два).
Майкредит наче до Єапб

Майкредит наче до Єапб
А точно, теж були, продали ЄАПБ 🫡
Але тіло було 12 тис, я їх би й закрив, вони лояльні, просто брав в майкредіт на інший номер і забув про них, ЄАПБ написали що купили. Хоча міг би закрити(

Підкажіть, це якщо в шарагах були пролонгації суди виграти неможливо? І присудять все що вони хочуть? Дякую
Возможно, но крайне сложно. Есть тонкости, я не хочу на общак это выкладывать.

Возможно, но крайне сложно. Есть тонкости, я не хочу на общак это выкладывать.
Які шараги взагалі ходять до суду і від яких можна добитися хоча б тіла?
Маю:
Кредит7, фірсткредит, манівео, лімон, кліккредит, монто, майкредит, ловілаве, смартівей, слон, турбогроші, швидкогроші, кредиткаса, процент, клт кредит, авіра, клай, треба, легко, старфін, санкредит, майбіз і фінбар

Назад
Угорі