ЧН Горай О.С. Интересные факты

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8127
Рішення
1
Реакції
16415
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
Стащил из ФБ:

"А чи знали ви, що нотаріус Горай О. за 2020 рік вчинив 115445
‼️
виконавчих написів на кредитних договорах у простій письмовій формі (що є незаконним)?

А чи чули ви, що лише з січня 2020 року в реєстрі судових рішень наявні відомості про понад 1100
‼️
рішень за участю нотаріуса Горая О., з яких у понад 900 справ рішення ухвалено у 2021 році. Більшість з них стосувалися визнання виконавчих написів, вчинених нотаріусом Горай О. такими, що не підлягають виконанню.

А чи знали ви, що деякі нотаріуси великі трудоголіки? Навіть на
?
ЛІКАРНЯНОМУ
?
за період з 12.10.2020 по 12.11.2020, нотаріус Горай О. вчинив 1278 написів.
‼️

Натхнення, з яким працюють деякі нотаріуси на лікарняному, вражає!"

316 надписей в день - это 1 минута 30 секунд на надпись при 8-мичасовом рабочем дне (без выходных, больничных и отпуска). За такое нужно молоко выдавать.
Вопрос только один: "Почему он еще не сидит?" Ответ придумайте сами.

Ручной воришка. Вот и не сидит. Без отмашки и по личной инициативе, вряд-ли так усердно трудился бы.

Mercato®, Ответ элементарный..... но очень печальный......реалии жизни в Украине, есть сотни тысячи примеров в других сферах

а кто у него родственники и знакомые? думаю, что делится с кем надо вот и не сидит.

Поучается, из 115 тысяч надписей этого горая успешно снесли только 900? Меньше одного процента...

Стащил из ФБ:

‼️
виконавчих написів на кредитних договорах у простій письмовій формі (що є незаконним)?

А чи чули ви, що лише з січня 2020 року в реєстрі судових рішень наявні відомості про понад 1100
‼️
рішень за участю нотаріуса Горая О., з яких у понад 900 справ рішення ухвалено у 2021 році. Більшість з них стосувалися визнання виконавчих написів, вчинених нотаріусом Горай О. такими, що не підлягають виконанню.

?
ЛІКАРНЯНОМУ
?
‼️

316 надписей в день - это 1 минута 30 секунд на надпись при 8-мичасовом рабочем дне (без выходных, больничных и отпуска). За такое нужно молоко выдавать.
Печально-интересная статистика...

Стащил из ФБ:

‼️

‼️

?
ЛІКАРНЯНОМУ
?
‼️

Вопрос только один: "Почему он еще не сидит?"

Мой ответ----------- потому что им толком никто не занимался
каждый себе снес надпись и все
не попадал он на ......................... и поэтому жив и не в тюрьме

народ, что снес надпись и все, потом мол ЗУ "Про нотариат" его нельзя и не посадят
всем на всех поx....................... каждый думает за себя, кто-то думает что пронесет по ИНН, кто снес и похвастался
и на этом все заканчивается. Я уже писал раньше о похожих ситуациях, НО все мол закон не позволяет и т.д. еще и нападали на меня, что мол читай ЗУ "Про нотариат". Хотя сам знаю, что есть еще КК України, такі поняття як Умисел, Систематичність, Мета Наживи і думаю, ще можно добавить, якщо добре цим зайнятись.
Ось такі мої думки з цього приводу.

Наказом Міністерства юстиції України від 24 лютого 2021 року № 727/5 «Про анулювання свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, виданого на ім’я Горая Олега Станіславовича» було анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю Гораю О.С.

Вкладення

Наказом Міністерства юстиції України від 24 лютого 2021 року № 727/5 «Про анулювання свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, виданого на ім’я Горая Олега Станіславовича» було анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю Гораю О.С.
Если я правильно поняла,его тоже лишили лицензии как и дорошевич

а причем здесь, Ольга, Дорошевич???
Да здесь на форуме прочитала что и ее лишили лицензии
а причем здесь, Ольга, Дорошевич???
Дорошкевич Віра Леонідівназупинена діяльністьм.Київ036510.06.201902002, м.Київ, вулиця Окіпної Раїси, 4-А, офіс 71-А, +380443344948, +380443342546, +380930016740,

Назад
Угорі