• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Чи подає до суду зараз Алекс кредит?

Audi3000

Новачок😶‍🌫️
Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
1
UAH
0.00
Ваш пол
Мужской
Audi3000 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, якщо є незакритий кредит від Алекс кредит, вони зараз можуть подати до суду чи просто продають колекторам? Тіло кредиту 5000, останній раз випрашували 19000. Таку суму я їм не хочу платити, бо то вже занадто, враховувати що було декілька пролонгацій приблизно на суму 10000.

Підкажіть, будь ласка, якщо є незакритий кредит від Алекс кредит, вони зараз можуть подати до суду чи просто продають колекторам? Тіло кредиту 5000, останній раз випрашували 19000. Таку суму я їм не хочу платити, бо то вже занадто, враховувати що було декілька пролонгацій приблизно на суму 10000.
За цей рік дві справи по стягненню... але з позитивного : їм дали ляпаса в касаційному і відмовіили... і вони в процесі суду за кримінальне правопорушення )))
Однією із інкрімінуємих статей є якраз славнозвісна 190, якою вони нас лякати полюбляли.
Земля все ж таки кругла :beach:

Ото так справи.
Тобто судів нема майже з ними і все, що вони хотять можуть виманювати лише дзвінками?

За цей рік дві справи по стягненню... але з позитивного : їм дали ляпаса в касаційному і відмовіили... і вони в процесі суду за кримінальне правопорушення )))
Однією із інкрімінуємих статей є якраз славнозвісна 190, якою вони нас лякати полюбляли.
Земля все ж таки кругла :beach:
Как много я пропустил)))))

Ото так справи.
Тобто судів нема майже з ними і все, що вони хотять можуть виманювати лише дзвінками?
В мене з ними "рамси" з кінця 2018року.
Нарахували в УБКІ двадцять чотири тіла. Йопнуті.
Але на тому і все. Ніколи про них не чув... але я ні з ким ніколи не вів розмов.

Але на тому і все. Ніколи про них не чув... але я ні з ким ніколи не вів розмов.
Никому не продали?

Никому не продали?
Без поняття. На пошту нічого не прилітало, а спілкуватись я ніколи ні з ким не спілкувався.
Проте, якщо в убкі вони світяться як незакритий, тож ймовірно що занадто жадні і самі хотять отримати "нічого".

Ещё не подали)

Вкладення

• S30902-23232014.jpg
    S30902-23232014.jpg
    53.9 Кб · Перегляди: 193
В мене така само політика, просрочки почались з січня 2021 року, скільки вони не телефонували ніразу ні з ким з них не спілкувався. Я навіть вже не знаю скільки в мене там кредитів, а враховуючи що вони по 10 разів вже були перепродані то взагалі вже немає сенсу розиратись хто там що хоче. Було до війни три виконавчі від нотаріусів, зносив їх, потім з початком війни все затихло від них, навіть не телефонували, а цесь останні пів року деякі знову звонити почали, но я не знаю що вони хочуть бо навіть не спілкуюсь.

Я їм 5 к маю колись віддати, але просять 19, дзвонили рідним, потім пропали, потім знайшли дружину брата і пропали, 2 місяці просрочка більше ні смс ні листів, що до суду підуть не думаю.

Подають до суду, мене подавали в прошлому році після відміни виконавчого напису і зразу подали до суду про стягнення заборгованості

Подають до суду, мене подавали в прошлому році після відміни виконавчого напису і зразу подали до суду про стягнення заборгованості
Цікаво тоді чим минулорічне подання в суд закінчилось, якщо вони і в цьому році подали

Назад
Угорі Унизу