Через який час після суду фінсфера звертається до виконавця?

• Автор теми Автор теми Рыбка золотая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 791

Рыбка золотая

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
7
Бали
5065
Рыбка золотая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Поділіться досвідом як швидко Фінсфера біжить до виконавця після вступу в дію заочного рішення?

Також питання по даній конторі. Вони подали на мене суд ще навесні 2024р. Було кілька засідань, останнє 26.04.2024р. Я не була присутня і взагалі тоді не моніторила дію і не знала про цей суд, але якимось чином його виграла. Позивач не надав всіх документів. Питання зараз в тому, що в кредитній історії цей борг висить незакритим і відсотки весь цей час нараховуються далі, в особистому кабінеті Фінсфера те ж саме. Чи потрібні від мене якісь дії, щоб закрити цей кредит. Чи суд взагалі не враховується (не я ж на них подавала) і кредит далі існує?

Чого адвоката не залучаете?
Буду залучати та сносити заочне рішення, але знайомі налякали що навіть коли подам заяву про скасування заочного рішення, то вони все одно підуть до виконавця і заблокують картки

Буду залучати та сносити заочне рішення, але знайомі налякали що навіть коли подам заяву про скасування заочного рішення, то вони все одно підуть до виконавця і заблокують картки
Напишите исполнителю, что сейчас дело на пересмотре.

Якщо рішення вступило в силу, то так і буде.
Але... якщо вони не встигнуть відкрити провадження, є така річ як забезпечення позову, подається до позову або разом.
Тоді ніякі виконавчі дії не можуть відбуватися і призупиняються наявні (але не знімаються арешти) до нового рішення по справі.
Все це впринципі вам коректніше розкаже юрист ваш.

Також питання по даній конторі. Вони подали на мене суд ще навесні 2024р. Було кілька засідань, останнє 26.04.2024р. Я не була присутня і взагалі тоді не моніторила дію і не знала про цей суд, але якимось чином його виграла. Позивач не надав всіх документів. Питання зараз в тому, що в кредитній історії цей борг висить незакритим і відсотки весь цей час нараховуються далі, в особистому кабінеті Фінсфера те ж саме. Чи потрібні від мене якісь дії, щоб закрити цей кредит. Чи суд взагалі не враховується (не я ж на них подавала) і кредит далі існує?
Підкажіть будь ласка, справді подадуть у грудні? Готовитись?

Назад
Угорі