Через сколько месяцев после решения суда Приват обращается к исполнителям?

• Автор теми Автор теми Mishenin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 704

Mishenin

Форумчанин
Дописи
270
Реакції
97
Бали
5125
Mishenin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Было решение суда по Привату в апреле. В августе решение вступило в законную силу. Через сколько месяцев Приват обращается к исполнителям? И каким: частным или государственным?

Юристи рекомендують забирати рішення самим і відносити до державного виконавця. З ними можна домовитись про виплату на ваших умовах. З приватними не дуже весело, а банки люблять звертатись до них

Было решение суда по Привату в апреле. В августе решение вступило в законную силу. Через сколько месяцев Приват обращается к исполнителям? И каким: частным или государственным?

Приватбанк дуже хитро поступає з виконавчими листами, виданими по рішенню суду. Є випадки коли Приватбанк після рішення суду, яким визначено конкретну суму боргу продовжує стягувати з соцвиплат, надходжень на картку тощо кошти, а потім через 1,5 року подає до держвиконавця виконавчий лист з сумою боргу, яка була визначена судом. Автоматичне списання з картки впродовж 1,5 року до подання виконавчого листа не враховуються. Людині треба збирати виписки по рахунку і надавати держвиконавцю для врахування всіх автоматичних списань з картки в суму погашеної заборгованості.

у меня были списания после подачи в суд и до решения суда. можно ли их как то учесть?

После этого я полностью отказался от привата. поэтому сейчас он у меня ничего не списывает

Назад
Угорі