Через 6 років після проте мінування по мікропозиці почала телефонувати колекторська компанія

• Автор теми Автор теми Igorovi4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 505

Igorovi4

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Igorovi4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Минуло 6 років з дня укладання договору, тіло кредиту 5000 , сьогодні дзвонить колекторська фірма щоб виплатити 6400. Термін давності не сплив? Як вирішити це питання?

Минуло 6 років з дня укладання договору, тіло кредиту 5000 , сьогодні дзвонить колекторська фірма щоб виплатити 6400. Термін давності не сплив? Як вирішити це питання?
З термінами не все однозначно.
Їх призупинили/продовжили на період дії карантину по covid і звісно від початку війни і до її закінчення.
Суб'єктивно - шліть нах... але то вам вирішувати.
В мене теж по всім більше п"яти років і періодично пропонують закрити по "акції"
Славнозвісна кредит каса взагалі за "копійки"... але мене то вже дуже давно не цікавить.

З термінами не все однозначно.
Їх призупинили/продовжили на період дії карантину по covid і звісно від початку війни і до її закінчення.
Суб'єктивно - шліть нах... але то вам вирішувати.
В мене теж по всім більше п"яти років і періодично пропонують закрити по "акції"
Славнозвісна кредит каса взагалі за "копійки"... але мене то вже дуже давно не цікавить.
Які вони... Мені за половину пропонують...
Я хочу закрити за повну суму, але вони не дуже вірять в це і все одно клянчать...

Назад
Угорі