Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Через 6 років після проте мінування по мікропозиці почала телефонувати колекторська компанія
Минуло 6 років з дня укладання договору, тіло кредиту 5000 , сьогодні дзвонить колекторська фірма щоб виплатити 6400. Термін давності не сплив? Як вирішити це питання?
Минуло 6 років з дня укладання договору, тіло кредиту 5000 , сьогодні дзвонить колекторська фірма щоб виплатити 6400. Термін давності не сплив? Як вирішити це питання?
З термінами не все однозначно.
Їх призупинили/продовжили на період дії карантину по covid і звісно від початку війни і до її закінчення.
Суб'єктивно - шліть нах... але то вам вирішувати.
В мене теж по всім більше п"яти років і періодично пропонують закрити по "акції"
Славнозвісна кредит каса взагалі за "копійки"... але мене то вже дуже давно не цікавить.
З термінами не все однозначно.
Їх призупинили/продовжили на період дії карантину по covid і звісно від початку війни і до її закінчення.
Суб'єктивно - шліть нах... але то вам вирішувати.
В мене теж по всім більше п"яти років і періодично пропонують закрити по "акції"
Славнозвісна кредит каса взагалі за "копійки"... але мене то вже дуже давно не цікавить.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.