Ч1 173-2. Буде суд, але сторони примирилися

• Автор теми Автор теми Azarina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 875

Azarina

✩ Premium ✩
Дописи
75
Реакції
75
Бали
3590
Azarina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шукаю пораду юриста з приводу такої ситуації: я викликала поліцію на маму, бо в тей момент вона сварилась зі своїми батьками (моїм дідусем та бабусею), поліція приїхавши склали протокол і заставили її покинути теріторію у селі і відправили її додому. Наче, все пішло потім добре, всі помирились, всі спокійні. Але сьогодні я отримала повістку до суду,де вказано, що у вівторок суд і мама повинна обов'язково з'явитись. Але якщо всі помирились і сам суд знаходиться за багато відстані від Києва, та і робочий день, мене навряд відпустять с роботи. Як бути і чи можна написати, наприклад заяву на адресу суду або в електронному вигляді, щоб діло закрили? Бо не хочеться, щоб були якійсь великі проблеми в мами.

Але ж ваша мама робила якісь проблеми своїм батькам? Може суд буде її наукою?

Якщо для Вас питання ще актуальне, то закриття справи за примирення сторін в КУпАП не передбачено.
Але, суд може взяти до уваги при винесенні Постанови факт, що між особами відбулось примирення.
Якщо правопорушення є малозначним і сторони примирились, то суд може обмежитись усним зауваженням, стосовно особи. яка притягається до адмін. відповідальності.

Назад
Угорі