• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

cashtoday Потрібна інформація!!!!!

• Автор теми Автор теми Saint_2018 777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 2K

Saint_2018 777

Читач
Дописи
14
Реакції
18
Бали
2585
Saint_2018 777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хто з присутніх тут мав справу з компанією "cashtoday", вона же ТОВ "Фінансовий регістр"? Поділіться інформацією, бо в моєї родички ця компанія зробила космос з нарахуваннями, тобто мені ще невідомо хто це зробив. людина взяла 2500 грн. а зараз ії вже колектори пред'являють майже 100000 грн. Можливо хтось має якийсь електронний договір з ними (сестра не зберегла в себе). Потрібно з'ясувати умови і яка підарюга роздула з 2,5 до стольніка. Платити зараз я їй заборонив звичайно, бо ті охламони потім від неї не відчепляться. Читав відгуки в неті про цю кантору, пишуть , що шахраї ще ті, багато вказує на те, що взагалі не зв'язувались з ними ніколи, проте якогось хєра замахують КАЛи, хочу грамотно їх заставити їсти какахи. Сайт знайти не зміг, тобто пише, що його не існує. Якщо хтось надасть інфу - буду дуже вдячний.

С ней не сталкивался. Ждём тех, кто уже столкнулся.
Круто... С 2500 сделать 100000. Конечно, так жить можно)

Ребята! это обман! Мне они звонили весной! Нет такой компании кеш тудей! ничего не платите. это мошенники!!!!!!!!!
Они мне звонили это не МФО и никто вообще. Звонят тем, кто замешан в микрокредитах.
Специально так назвались что-бы запутать.
Я их как послала: говорю если я брала - где договор. даже если ЕЦП - каким числом. какие доказательства?
Это обман!

+38093 56 00 744 наберите меня я расскажу

Вбейте в гугл! ни один сайт не работает! чепуха они сплошная)

Ребята! это обман! Мне они звонили весной! Нет такой компании кеш тудей! ничего не платите. это мошенники!!!!!!!!!
Они мне звонили это не МФО и никто вообще. Звонят тем, кто замешан в микрокредитах.
Специально так назвались что-бы запутать.
Я их как послала: говорю если я брала - где договор. даже если ЕЦП - каким числом. какие доказательства?
Это обман!

+38093 56 00 744 наберите меня я расскажу

Вбейте в гугл! ни один сайт не работает! чепуха они сплошная)

Мне тоже уже два письма приходило,что я туда должна уже 58000помоему,хоть я ничего там не брала.Звонила Каллам,кому они продали якобы мой долг .Спрашиваю ,если я брала,то на какой счёт ушли деньги,карта какого банка,. Ответ-там не указано.Ну и все.Жду что дальше будет

Мне тоже уже два письма приходило,что я туда должна уже 58000помоему,хоть я ничего там не брала.Звонила Каллам,кому они продали якобы мой долг .Спрашиваю ,если я брала,то на какой счёт ушли деньги,карта какого банка,. Ответ-там не указано.Ну и все.Жду что дальше будет
да просто забудьте их. ничего не будет. это мошенники.

Назад
Угорі