CASHBERRY. Роботы звонят людям, которых я не указывал в контактными

• Автор теми Автор теми yarkko.dp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 18K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yarkko.dp

Форумчанин
Дописи
214
Реакції
62
Бали
2625
yarkko.dp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Роботы звонят людям, которых я не указывал в контактных особах. Где они данные берут? Как с ними быть?

yarkko.dp, Держіться!Вони невгамовні!

Dusha, и что дальше будет? Вроде и проценты не бешеные у них... И не звонят лично ничего не предъявляют так сказать..

у меня тоже были,с первого дня просрочки,начинают наяривать всем,номера не оставляла,хорошо,что тело там было1000и я их закрыла....а то задолбали

Так надо разобраться просто, откуда они инфо берут!

У них есть старые базы, слитые хз от куда.
Быстро находят номера, молодцы конечно - но платить теперь я им не буду)
Матери на работу звонили начальнику (он работает) и бухгалтеру (не работает 8 лет).

Мерзкие людишки...в 1 день просрочки сразу же звонят 3м лицам.. Правда не хамят. . Звонят по несколько раз за минут 10., говорят по очереди. .То робот, то девочки. ...

А мої знайомі завтра на них в прокуратуру будуть писати і запис розговоров предоставлять

Prostomama, добре, що ваші знайомі адекватні люди і писатимуть на них,а не на вас

Prostomama, добре, що ваші знайомі адекватні люди і писатимуть на них,а не на вас
Мене вже пообзивали сказали нафіга їм звонять отвернулися від мене але я сьогодні була до врача та чула що там договорилися троє що ідуть в прокуратуру а на мене дивилися як на барана

Prostomama, все минеться ..ніщо не вічне

Prostomama, я навіть якщо матиму кошти,то краще потрачу на адвоката

Prostomama, все минеться ..ніщо не вічне
Це точно , ти права , рік два і все минеться , но це у нас .. А вони можуть відповідати все життя , і їхні діти , за це що доводять людей до самогубства, і за все інше..... Я б на таку роботу не пішла ніколи в житті... Це якою тварюкою треба бути , щоб дзвонити до літніх людей і це все говорити , тай взагалі до людей

Карамбулька, ну цією роботою вони забезпечують собі роботу після смерті- будуть смолу колотити,а не язиками тріпати.

Prostomama, я б сказала- найправильніший варіант

Мене вже пообзивали сказали нафіга їм звонять отвернулися від мене але я сьогодні була до врача та чула що там договорилися троє що ідуть в прокуратуру а на мене дивилися як на барана
Что у вас за круг общения?.Все ненужное для жизни отсеяла давно,как жила до МФО так и живу с ним,а еще лучше после ,переплатила,забила на них.Кто не ошибается,тот не учится,не жалею что брала,звонящие нищеброды уверены в своей важности,это и право,это всего лишь тени.МФО,для меня на сегодня это мотивация зарабатывать больше и все что зарабатываю,тратить на себя и семью,на отдых и на развитие.Сейчас я открыла для себя новых людей,новые знакомства.А им денег больше не дам,да и клиента они тоже потеряли

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі