Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мене вже пообзивали сказали нафіга їм звонять отвернулися від мене але я сьогодні була до врача та чула що там договорилися троє що ідуть в прокуратуру а на мене дивилися як на баранаProstomama, добре, що ваші знайомі адекватні люди і писатимуть на них,а не на вас
Уже надоїдає але щось будемо думати но теперь платити гроші зовсім немаю.Prostomama, все минеться ..ніщо не вічне
І це варіантProstomama, я навіть якщо матиму кошти,то краще потрачу на адвоката
Це точно , ти права , рік два і все минеться , но це у нас .. А вони можуть відповідати все життя , і їхні діти , за це що доводять людей до самогубства, і за все інше..... Я б на таку роботу не пішла ніколи в житті... Це якою тварюкою треба бути , щоб дзвонити до літніх людей і це все говорити , тай взагалі до людейProstomama, все минеться ..ніщо не вічне
У вас скільки мфо?Карамбулька, ну цією роботою вони забезпечують собі роботу після смерті- будуть смолу колотити,а не язиками тріпати.
Prostomama, я б сказала- найправильніший варіант
Да ,у меня тоже один грозился подавать на меня в суд ,после звонков кредит 365 ,что я оформила на них кредитProstomama, добре, що ваші знайомі адекватні люди і писатимуть на них,а не на вас
Что у вас за круг общения?.Все ненужное для жизни отсеяла давно,как жила до МФО так и живу с ним,а еще лучше после ,переплатила,забила на них.Кто не ошибается,тот не учится,не жалею что брала,звонящие нищеброды уверены в своей важности,это и право,это всего лишь тени.МФО,для меня на сегодня это мотивация зарабатывать больше и все что зарабатываю,тратить на себя и семью,на отдых и на развитие.Сейчас я открыла для себя новых людей,новые знакомства.А им денег больше не дам,да и клиента они тоже потерялиМене вже пообзивали сказали нафіга їм звонять отвернулися від мене але я сьогодні була до врача та чула що там договорилися троє що ідуть в прокуратуру а на мене дивилися як на барана