Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Але погрожують що будуть дзвони рідним, сусідам я їм статті ККУ почала кидади, вони затихли, що від них очікувати!?Аніта25, все правильно. Они не то чтобы не хотят отправить, у них просто нет договора с Вами.
обычные вымогатели. Ну пусть звонят. Как-будто от этого что-то для низ изменится. После разного рода обзвонов вообще платить за этот беспредел считаю верхом безумства.Але погрожують що будуть дзвони рідним, сусідам я їм статті ККУ почала кидади, вони затихли, що від них очікувати!?
А мені з сусідами так "повезло" , ще ті ****** всьо село буде на вухахобычные вымогатели. Ну пусть звонят. Как-будто от этого что-то для низ изменится. После разного рода обзвонов вообще платить за этот беспредел считаю верхом безумства.
Давайте я позвоню и скажу, что Вам перечислили миллион и забрать его можно только в присутствии трех самых серьезных соседей.А мені з сусідами так "повезло" , ще ті д*біли всьо село буде на вухах
Я непроти? лиш їх номер дістану. А то колектори мають а я ніДавайте я позвоню и скажу, что Вам перечислили миллион и забрать его можно только в присутствии трех самых серьезных соседей.
Ну тогда узщнайте у них.Я непроти? лиш їх номер дістану. А то колектори мають а я ні
То їх проблема. Захочуть отримати оплату - то й особисто в руки принесуть) а поки так - у Вас напевно і без них є куди застосувати ті кошти.В мене питання!? Прошу від Cahsberry Гарантійний лист і щоб відправили договір на пошту, але вони непогоджуються! Але оплату вимагають, що мені робити?
Побудете деякий час в селіА мені з сусідами так "повезло" , ще ті д*біли всьо село буде на вухах
Ну дак круто. Будете знаменитою.А мені з сусідами так "повезло" , ще ті д*біли всьо село буде на вухах
Вони покишо на Вайбер пишуть, але я доста переживаю. Проценти в них ростуть так що я в шоці. Тут про них пишуть що вони капєц отмороженіТо їх проблема. Захочуть отримати оплату - то й особисто в руки принесуть) а поки так - у Вас напевно і без них є куди застосувати ті кошти.
Потрібно розуміти - Вам не так і важливо, розрахуєтесь за кредитом чи ні. Це вони зацікавлені бодай щось отримати ?
Ой не треба))) я капєц переживаюНу дак круто. Будете знаменитою.
Та не переживайте ви так... Нічого страшного нема.Вони покишо на Вайбер пишуть, але я доста переживаю. Проценти в них ростуть так що я в шоці. Тут про них пишуть що вони капєц отморожені
Ой не треба))) я капєц переживаю
Яке це має значення, що в них там росте?) Головне не платити ті фантазії добровільно, а в майбутньому хіба що суд розсудить (а там при нормальному захисті все буде адекватно).Проценти в них ростуть так що я в шоці.
Не читайте повідомлення від невідомих і блокуйте одразу, хіба в цьому є труднощі)Вони покишо на Вайбер пишуть, але я доста переживаю
Звісно нема, але так переживаю як я це все пережиюЯке це має значення, що в них там росте?) Головне не платити ті фантазії добровільно, а в майбутньому хіба що суд розсудить (а там при нормальному захисті все буде адекватно).
Не читайте повідомлення від невідомих і блокуйте одразу, хіба в цьому є труднощі)
А як ви з ними домовились!?Аніта25, у меня умничками были) тихие и смирные)
Как это переживете? Нормально!!!Ну станете знаменитой,ну погудят немного соседи и все!Переключаться на следующую тему.Мне кешберри устроили прозвон шефам,не смертельно)))Правда меня захотели уволить, именно в тот момент когда я надумала уволиться сама!)Так что ....все нормально! Благодаря кешберри я освободилась от работы быстрее!И я жива и смеюсь над этим!Хотя думаю что шефам моим до сих пор не смешно! Наверно вспоминают меня незлым тихим словом,не думаю что звонки прекратились!Хотя??? ? Надо узнать!))Звісно нема, але так переживаю як я це все пережию
Позвони в кешбери и спроси))))Как это переживете? Нормально!!!Ну станете знаменитой,ну погудят немного соседи и все!Переключаться на следующую тему.Мне кешберри устроили прозвон шефам,не смертельно)))Правда меня захотели уволить, именно в тот момент когда я надумала уволиться сама!)Так что ....все нормально! Благодаря кешберри я освободилась от работы быстрее!И я жива и смеюсь над этим!Хотя думаю что шефам моим до сих пор не смешно! Наверно вспоминают меня незлым тихим словом,не думаю что звонки прекратились!Хотя??? ? Надо узнать!))
Напомни мне когда проснусь,чтоб позвонила!)Позвони в кешбери и спроси))))