Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
У мене після місяця просрочки видалили кабінет! Після того пройшло ще два місяці і написав на вайбер якийсь Ігор, почав грубити, посилати мене, попросив договір або якісь докази, що я щось брав, перестав писати!!
У мене після місяця просрочки видалили кабінет! Після того пройшло ще два місяці і написав на вайбер якийсь Ігор, почав грубити, посилати мене, попросив договір або якісь докази, що я щось брав, перестав писати!!
Я брала ещё в ноябре 2018 года продливала до февраля 2019,и потом уже не было возможности это делать, пару месяцев меня кошмарили-письма присылали на почту, звонили не только мне но и контактным, нашли начальника работы и т. Д. И вот недавно потянуло меня проверить что твориться в лк-акаунт удалили и я зашла через гугл, а в на нем храниться все!!! Номера тоже. Через пару дней начали писать кумовьям всякие гадости про меня и фото отсылать, пытаются дозвониться, но все в блоке!!! КАК-ТО так
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.