Бистрозайм прислали чужі дані

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Milana

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
74
Бали
68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні отримала на емейл лист нагадування щодо наслідків на не моє прізвище і ім'я,я пару днів назад їм писала на емейл ,а сьогодні от...це помилка чи вони хочуть щоб я їм передзвонила?(так як не спілкуюсь не з ким)в кого таке було?

Сьогодні отримала на емейл лист нагадування щодо наслідків на не моє прізвище і ім'я,я пару днів назад їм писала на емейл ,а сьогодні от...це помилка чи вони хочуть щоб я їм передзвонила?(так як не спілкуюсь не з ким)в кого таке було?
Ц меня мега

Понеслась)) милоан Будут обзванивать родных, только через суд я буду отдавать

Вкладення

• S90127-110146.webp
    S90127-110146.webp
    52.2 Кб · Перегляди: 87
  • S90127-111315.webp
    S90127-111315.webp
    81.2 Кб · Перегляди: 90
И мне прислали...

Мне на е-мейл тоже прислали чужие данные

Мені тоже прислали на ліве ім'я і фамілію))

Цікаво....може в них справді збой якийсь...от би все пропало в них там

Та ні недумаю , це спеціально щоб з ними звязатися

І мені прийшло , але раджу скріни тут не скидати

Нічого у них на жаль не злетіло названювали мені сьогодні зверталися прізвище моє

Мені теж вчора прийшло полюбому щось мутять

Мне тоже

И мне пришло на чужое имя

И мне сегодня пришло на чужое имя, не думаю что база слетела. Может очередная их " гениальная" хрень?

мне на имья Андрій Андрійович пришло

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу