Быстрозайм прислал на вайбер

• Автор теми Автор теми Ruslana12345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Ruslana12345

Форумчанин
Дописи
746
Реакції
382
Бали
5225
Ruslana12345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
УВАГА! Можливість зупинки %% вже зараз доступна для Вас. ТЕРМІНОВО зв`яжіться!0800507570 viber +380950937920
Это они мне реструктуризацию предлагают? Или что они от меня хотят?
И кто делал реструктуризацию у них? На сколько платежей разбивают ?

УВАГА! Можливість зупинки %% вже зараз доступна для Вас. ТЕРМІНОВО зв`яжіться!0800507570 viber +380950937920
В мене вони рік назад як пропали. Так і не чутно їх... Да і я не проти такого розкладу.

Гиблое это дело-реструктуризация,хоть на один день просрочите,и всё насчитают по новой

Гиблое это дело-реструктуризация,хоть на один день просрочите,и всё насчитают по новой
Я так 4 кредита закрыла..мне она подходит..кстати в Милан не возвращается сумма..была 10 дней просрочка по реструктуризации просто предложили уменьшить сумму платежа..в майкредит на 4 день перерасчёт делают

Я так 4 кредита закрыла..мне она подходит..кстати в Милан не возвращается сумма..была 10 дней просрочка по реструктуризации просто предложили уменьшить сумму платежа..в майкредит на 4 день перерасчёт делают
Ну не все ж мфчмо такие добрые

Здравствуйте! А мне вот сегодня пришло в Вайбер...."Доброго дня! Звертаюся до Вас, з приводу не вирішеного фін. питання Т*****ї А. В., перед нашою компанією. Передайте що її розшукують.Вона підозрюється по ст. 190,192,222 ККУ Шахрайство ( до 3-х років позбавлення волі у зв'язку з тим що надала недостовірну інформацію) Хай терміново вирішить питання та зателефонує за номером 0994122280 для уникнення передачі справи колекторам та візиту їх виїзної групи за адресом реєстрації, для опису, та подальшої реалізації майна!" Бевз Максим - отправитель....Что мне делать???

мне закрыли за тело в два платежа

Назад
Угорі