Быстрозайм подал заявление

• Автор теми Автор теми Диана1984
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Диана1984

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
17
Бали
5100
Диана1984 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет

• Подобається
Реакції: Nadi
Оффтоп
а Пиздюков Нихуясебе Пошелнахуйович не звонил?

простите за мат, но уже от их одинаковых жалких попыток не то, что смеяться, уже просто угорать хочется!

Так спочатку дізнайтесь чи такий слідчий працює, а потім в нього запитайте, але як на мене розвод.

Диана1984, ты же из первой столицы! не ведись на развод! менты совсем по другому разговаривают и не плавают в своих речах, как эти недолюди из МФО

• Подобається
Реакції: Nadi
Звонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет
Бред))) конечно пусть заводит)

Просто розвод, скажи хай скаже свій номер жетону. Це звичайна дзвонилка видає себе за слідчого

Дичь чистой воды. Про меня они вообще забыли.

Я на эту тему уже писал, развод полный))

Люди включайте иногда голову, 65 постов на одни и те же темы о каждой конторке, а приедут, а чего ждать, звонит следователь, прокурор, судья, сантехник вася, перестаньте с ними трендеть если бабла всё-равно нет!
из-за таких паникёров новички только страдают мля

Он даже фамилии не удосужился новые придумать)

мне тоже как раз 8 марта один писал в вайбер. представился капитаном полиции Наимов Александр Андреевич 063 946 6892. рассказывал что хотел не регистировать зяву пожалел многодетную. я ответила чтоб вызывал повесткой. до сих пор жду повестку

Просто **** калов. Если следователь спросите где он находится, через интернет уточните номер дежурного и позвонить в участок спросить если такой вообще на службе

звоните Мельнику и говорите, я уже подхожу к полиции. какой номер кабинета. и сразу все поймете...

Добрий вечір, допоможіть порадою мені сьогодні дзвонив слідчий Калашніков Олексій Віталійович сказав, що на мене написали заяву Коваленко Олег Іванович, що я винна 35000 грн бистрозайму хоча я в них брала 7500 і багато разів продовжувала кредит, а потім мені не було чим сплачувати і в мене просрочка 67 днів і мені грозить від 3 до 5 років позбавлення волі, якщо я з ними не розберуся, щоб вони забрали заяву, я дзвонила на номер бистрозайму і вони мені сказали, щоб я до завтра до 13:00 сплатила 7500, а далі скажуть скільки за відсотки ще і вони заберуть заяву якщо я сплачу до завтра 7500

Добрий вечір, допоможіть порадою мені сьогодні дзвонив слідчий Калашніков Олексій Віталійович сказав, що на мене написали заяву Коваленко Олег Іванович, що я винна 35000 грн бистрозайму хоча я в них брала 7500 і багато разів продовжувала кредит, а потім мені не було чим сплачувати і в мене просрочка 67 днів і мені грозить від 3 до 5 років позбавлення волі, якщо я з ними не розберуся, щоб вони забрали заяву, я дзвонила на номер бистрозайму і вони мені сказали, щоб я до завтра до 13:00 сплатила 7500, а далі скажуть скільки за відсотки ще і вони заберуть заяву якщо я сплачу до завтра 7500
По перше, поліція, не займається такими справами, тому не звертате уваги, це їхній черговий розвод на гроші. По друге, потрібно було запитати, слідчий якого відділення, посаду, номер його кабінету й домовитися про особистй зустріч. Після цього варто було зателефонувати на 102 і запитати, чи дійсно в них працює цей слідак

Люда Ш., Скажіть що слідчий Ракамакафонський Аурєл Онуфрійович сказав нічого не платити,він цю ситуацію бере під свій контроль

Не платите ничего им,особенно если вы уже тело этим собакам переплатили,это все пугалки.Никто не подавал на вас заявление !!!
Люда Ш., Скажіть що слідчий Ракамакафонський Аурєл Онуфрійович сказав нічого не платити,він цю ситуацію бере під свій контроль
:sarcastic::sarcastic::sarcastic:А я сегодня отвечал очередной звонилке ,что мне сам Зеленский сказал не платить вам, взял обиделся и бросил трубку (((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі