Быстрозайм дает неверную инфу Нацкому

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alena

Форумчанин
Дописи
409
Реакції
157
Бали
5125
Alena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писала письмо Нацком на Быстро займ. Они дали неправильную инфу. У меня тело 10000, на закрытие 37240. А они вот че отправили! Как дальше быть? Что написать нацком?

Писала письмо Нацком на Быстро займ. Они дали неправильную инфу. У меня тело 10000, на закрытие 37240. А они вот че отправили! Как дальше быть? Что написать нацком?

Ответ нацком

Вкладення

В мене теж подали неправдиву інформацію. А тепер прийшла смс щоб тільки тіло оплатила.

Ответ нацком
вот и говорите им... я должна 315 грн... ой пускай по ему письму такое придет мне, я их так буду дрючить..... они и так со мной не разговаривают, трубки бросают сразу... им просто жoпa будет

Alena, з жовтня.

Alena, безпонятія не спілкуюсь з ними.

В мене в них лише місяць просрочки, а в ЛК пише, що продають іншій структурі...щось не схоже на них!?! Так швидко...

В мене в відповіді від нацкомфінпослуг вообще такий бред написаний що у мене є борг по 5 договорах в них в общому сума боргу менша чим тіло. Даже не знаю що це, я стільки разів в них не брала. Короче бред.

DixtyrOk, Бистрозаймовці в свому репертуарі!В них походу сезонне загострення хронічних хвороб почалося!

И мне пришёл ответ, что вместо 30к должна , около 3к,и договор был заключён не в феврале 2018,а в июле 2018 Позвонила в нацком, сказали от нас ничего не зависит,обращайтесь в полицию

Ilchenko90, А поліція навіть заяви приймати не хоче.Бо відхрещуються ,що це не їхня компетенція. Одним словом виживайте в цій війні самі.Якось так.

Ходят слухи между юристами, та и просто людьми, что приходит конец всем этим МФО. Кто-то, что-то слышал? По моему убеждению, причин для этого уже достаточно!

ksv16, Та вже б поскоріше це сталося!

Подскажите пожалуйста а как вы в нацком писали?

Ответ нацком

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі