Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Читала у форумах що у всіх дзвонили до родичів , на роботу , тож для мене це дивно , незнаю чого очікувати .Да,есть такие мфо которве найти никого не могут и вы оставили липовые номера.
Я постійно відповідаю на дзвінки і пояснюю причини просрочки , то ніхто не грубить нормально зі мною говорять . ПокамістьУ меня только папе звонили некоторые и на работу.Номера не оставляла.Но не все из моего списка этим занимались.
Некоторые звонят только вам. Из моего списка за полтора месяца просрочек только кф на 6й день позвонил маме. Долбодятлы., а ну и кредит+ подруге написалВсім привіт, в когось було таке що нікому не дзвонили ні з родичів , ні з знайомих ні на роботу . Тільки вам особисто багато смс і дзвінків ?
Это пока. Потом у них включится режим бычек с района и заключенных.Я постійно відповідаю на дзвінки і пояснюю причини просрочки , то ніхто не грубить нормально зі мною говорять . Покамість
Даммм ... не знаю з мого коло спілкування нема і кому подзвонити, бо ні з ким не спілкуюсь , лишень робота і близькі . Але чекаю . Наприклад манівео моїй мамі додзвонились за племінника сказали тіпа знаєте такого перекажіть щоб оплатив кредит .Некоторые звонят только вам. Из моего списка за полтора месяца просрочек только кф на 6й день позвонил маме. Долбодятлы., а ну и кредит+ подруге написал
Тож в них є її номер але в нас різні фамілії . Можливо не вкурсі що то моя мама.Даммм ... не знаю з мого коло спілкування нема і кому подзвонити, бо ні з ким не спілкуюсь , лишень робота і близькі . Але чекаю . Наприклад манівео моїй мамі додзвонились за племінника сказали тіпа знаєте такого перекажіть щоб оплатив кредит .
В Черновцах нет будок мфо почти?!Діана, Змініть краще номер,не жартуйте з своїм настроєм і стресостійкістю,вони скоро почнуть вас шантажувати і у вас є варіант що настане етап відчаю.Ви проживаєте в Хотині,а Чернівецька область для них проблемна,так як нема тут ніяких відділень з цими займами(крім Швидко Гроші),ніяких так називаємих "вибивал"))все що вам потрібно,змінити номер,і бажано своїм оточуючим і попередити.В моєму випадку телефонували спочатку сусідові.Він коли спитав мене за тих хто це і чому я його вплутую в свої кредити то я відповів що це шахрай,він вже всіх моїх обдзвонював,нехай відразу його шле лісом або зрозиться міліцією,до нього більше так і не телефонували.З манівео зателефонували спочатку до матері на мобільний,згодом на роботу,але вона була попереджена,і не тільки,кожну смс-ку з свого мобільного,і ту що приходила їй,з моєї сторони вже розповідалось про наступну,я їх алгоритм вже знаю,тому з їхніх лякалок вийшов гарний жарт для неї)Тому моя вам ще одна порада,розкажіть близьким,вам буде від цього тільки добре
Та моя мама знає , але думає що я виплачую , вона ж то не знає що вони там проценти такі гатять що капец , спочатку получалось пролонгацію робити . А зариз трішки скрутно , перевелась на другу роботу чекаю зарплати , того і просрочки вийшла , бо з попередньої компенсацію ще не виплатили а на новій ще зарплати не було .Діана, Змініть краще номер,не жартуйте з своїм настроєм і стресостійкістю,вони скоро почнуть вас шантажувати і у вас є варіант що настане етап відчаю.Ви проживаєте в Хотині,а Чернівецька область для них проблемна,так як нема тут ніяких відділень з цими займами(крім Швидко Гроші),ніяких так називаємих "вибивал"))все що вам потрібно,змінити номер,і бажано своїм оточуючим і попередити.В моєму випадку телефонували спочатку сусідові.Він коли спитав мене за тих хто це і чому я його вплутую в свої кредити то я відповів що це шахрай,він вже всіх моїх обдзвонював,нехай відразу його шле лісом або зрозиться міліцією,до нього більше так і не телефонували.З манівео зателефонували спочатку до матері на мобільний,згодом на роботу,але вона була попереджена,і не тільки,кожну смс-ку з свого мобільного,і ту що приходила їй,з моєї сторони вже розповідалось про наступну,я їх алгоритм вже знаю,тому з їхніх лякалок вийшов гарний жарт для неї)Тому моя вам ще одна порада,розкажіть близьким,вам буде від цього тільки добре
Все.Припинiть пролонгацii робити.Читайте форум i не здумайте компенсацiю зi староi роботи та зарплату з новоi вiддати на пролонгацii!!!Та моя мама знає , але думає що я виплачую , вона ж то не знає що вони там проценти такі гатять що капец , спочатку получалось пролонгацію робити . А зариз трішки скрутно , перевелась на другу роботу чекаю зарплати , того і просрочки вийшла , бо з попередньої компенсацію ще не виплатили а на новій ще зарплати не було .
У меня с 20 мфо за 4 месяца просрочек тетю нашли алексы, бабушку непонятно кто - какая-то одна шарага, и шараг 10 нашли отца. Все остальные только мне шлют смс, письма на электронку, письма по адресу регистрации, звонят тоже мне. Залог успеха прост - нашли тех, кто обслуживается в Привате, маму никто так и не нашел, она всю жизнь в других банках обслуживаетсяВсім привіт, в когось було таке що нікому не дзвонили ні з родичів , ні з знайомих ні на роботу . Тільки вам особисто багато смс і дзвінків ?
Та хочу щоб вже прекратилось це все. Ато ще щоб не лишилась роботи переживати , жити в страху і чекати на те що подзвонять чи ні тоже якось плоховато. Дійсно трохи напряжно . Покамість лише мене достають але не знати що буде далі . І скільки це буде продовжуватись .Все.Припинiть пролонгацii робити.Читайте форум i не здумайте компенсацiю зi староi роботи та зарплату з новоi вiддати на пролонгацii!!!
Пролонгацiями Ви нiколи не припините цього.Та хочу щоб вже прекратилось це все. Ато ще щоб не лишилась роботи переживати , жити в страху і чекати на те що подзвонять чи ні тоже якось плоховато. Дійсно трохи напряжно . Покамість лише мене достають але не знати що буде далі . І скільки це буде продовжуватись .