Телефонний дзвінок абсолютно немає юридичної сили. Поясніть її це, хоча вона як освічена людина повинна в цьому розбиратись. Ще додайте, що ті, хто телефонує незаконним шляхом обробили та використали ваші персональні дані. Адже ви насправді власною рукою кредитний договір не підписували. А наявність цифрового підпису хай ще доведе МФО. Також бухгалтеру скажіть, що на цих вимагачів ви збираєтеся подати до суду і вичікуєте час, щоб зібрати потрібне досьє та запросити моральне відшкодування. І тепер якщо ця бухгалтер надала тим звонілкам хоч якусь інформацію про вас, то вона порушила закон про персональні дані і також буде відповідати в суді. Звісно ви у відділі кадрів підписували згоду на обробку персональних даних, але ж їх можна використовувати лише по закону, а не розповсюджувати по телефону, бо телефонний дзвінок немає юридичної сили. А те що вона на вас подасть, то я думаю і суду не буде. Ну той що, що в телефонній розмові згадують ваше ім'я? А якщо завтра згадають весь колектив і будуть вимагати мільйон? Всі побіжать платити? Вона може поскаржитись на телефон, який їй телефонує. То хай лусне його молотком, або в стіну запустить, щоб більше дзвонив.