Будет ли исполнитель продолжать высчитывать по исполнительному производству?

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Єсть 2 написи по онлайн фінанс. Один напис зняли суд в мою користь. Признали її недійсною. Це по манівео. Суд був 15.02.2022. і силу документи вступлять через місяць тобто 15.03 2022. Пенсія в мене 17 числа. Виконавиця встигла вирахувати за 3 місяці. Чи вирахує вона в мене в березні? Як воно тепер буде. Другий напис поки що глухо. Бо началися бойові дії.

Узв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України, Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 в Україні введено воєнний стан.
З метою забезпечення життєдіяльності громадян в умовах воєнного стану, Міністерством юстиції України:
?
скеровано до Пенсійного фонду України листа щодо припинення відрахувань із пенсій боржників за постановами державних та приватних виконавців;
?
скеровано до Національного банку України листа щодо неврахування банками постанов державних та приватних виконавців про арешт коштів при відкритті боржниками нових рахунків.
☝?
Також вживаються заходи щодо надання можливості боржникам –фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків в межах відповідної суми, без урахування раніше накладеного арешту, про що буде прийнято відповідний нормативно-правовий акт.

Что значит формулировка - в межах відповідної суми?
Правильности понял, что сумма будет заблокирована а можно пользоваться сверх заблокированной?

Доброго дня. Єсть 2 написи по онлайн фінанс. Один напис зняли суд в мою користь. Признали її недійсною. Це по манівео. Суд був 15.02.2022. і силу документи вступлять через місяць тобто 15.03 2022. Пенсія в мене 17 числа. Виконавиця встигла вирахувати за 3 місяці. Чи вирахує вона в мене в березні? Як воно тепер буде. Другий напис поки що глухо. Бо началися бойові дії.
Від сьогодні, читайте уважно. З пенсій не відраховуватимуть по відкритим постановам.

Вкладення

• Screenshot_20220303_170922.webp
    Screenshot_20220303_170922.webp
    38 Кб · Перегляди: 67
Є на 22408 онлайн фінанс
Не може такого бути. 20% від доходу. З дитячих коштів не мали права зняти. Таку суму. У мене також вони є . Але з мене знімають 20% від доходу. А ви зносили виконавче провадження?

Не може такого бути. 20% від доходу. З дитячих коштів не мали права зняти. Таку суму. У мене також вони є . Але з мене знімають 20% від доходу. А ви зносили виконавче провадження?
Почала тим займатися і почалася ця вся біда.
І сам факт що ні банк ні юстиція ніхто нічого не каже а приватний виконавець сказала що мають право,після того як я сказала їй що не мають права з багатодітної матері знімати соціальну виплату на дітей.

Я багатодітна мама 3.03.22 було нарахування і зняли всі кошти 7000тис на погашення боргу, залишили без жодних коштів на існування. ????
Как могут снять всю сумму начислений? Тем более льготнику?

А ви думаєте я знаю і що робити тепер я теж не знаю ще й в такий час. Мозок просто кипить від того всього
Так выясняйте, как сняли, почему, кто, вы же не в чистом поле, соберитесь, люди вон невозможное творят, несмотря на тяжёлое время))
Так это вам социальные выплаты заблокировали или что?

Приватний виконавець заблокувала мої рахунки в ощад банку і в тому числі і соціальний рахунок на який надходять кошти.
Так выясняйте, как сняли, почему, кто, вы же не в чистом поле, соберитесь, люди вон невозможное творят, несмотря на тяжёлое время))

Так не имеет права, вы имеете право пользоваться деньгами согласно все того же распоряжения. Даже, если бы вам заблокировали до ВП, а как вам могли заблокировать 03.03,если есть разрешительное распоряжение от 02.03
А уж тем более с социального счета)) Скажите приватному виконавці буде відповідати згідно законам воєнного часу)))

Вкладення

• Screenshot_20220306_205220_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20220306_205220_com.viber.voip.webp
    53.6 Кб · Перегляди: 41
  • Screenshot_20220306_205304_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20220306_205304_com.viber.voip.webp
    60.9 Кб · Перегляди: 48
Так не имеет права, вы имеете право пользоваться деньгами согласно все того же распоряжения. Даже, если бы вам заблокировали до ВП, а как вам могли заблокировать 03.03,если есть разрешительное распоряжение от 02.03
А уж тем более с социального счета)) Скажите приватному виконавці буде відповідати згідно законам воєнного часу)))
Вони заблокували минулого місяця.
Вони заблокували минулого місяця.
А той виконавець кинула трубку після слів :я думаю що мають право!

Ну какая разница))) «З метою забезпечення життєдіяльності населення в умовах воєнного стану дозволити фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків, на які накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100 000 (сто тисяч) гривень», - зазначається у документі. Имеюют право пользоваться...позвоните или сходите в ощадбанк, напишите скаргу, пусть разблокируют...Закон для всех

Назад
Угорі