Брат верит, что МФО Е-Грощи заберут у него квартиру за мои долги

• Автор теми Автор теми mary9911
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 726
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mary9911

Читач
Дописи
28
Реакції
8
Бали
278
mary9911 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знаете, хочу принести слова благодарности всем на этом сайте, с помощью его, я стала сильнее, узнала какие какашки мои родственники и какие какашки мои друзья и знакомые, остались со мной самые преданные, парадокс в том что е гроши замахивают брата отца с каким я вообще не общаюсь и вот он звонит маме и говорит "Скажи своей Алисе, чтоб она позвонила им, что б они мне не звонили, они угрожают что заберут у меня квартиру" мужику 40 лет, мама послала далеко и надолго, ибо в таких ситуациях проявилась "мужественность"

Знаете, хочу принести слова благодарности всем на этом сайте, с помощью его, я стала сильнее, узнала какие какашки мои родственники и какие какашки мои друзья и знакомые, остались со мной самые преданные, парадокс в том что е гроши замахивают брата отца с каким я вообще не общаюсь и вот он звонит маме и говорит "Скажи своей Алисе, чтоб она позвонила им, что б они мне не звонили, они угрожают что заберут у меня квартиру" мужику 40 лет, мама послала далеко и надолго, ибо в таких ситуациях проявилась "мужественность"
Та вони всі такі. А мама молодець. В мене,що є чоловік,що його немає. Гниль. Думає,як больніше зачипити,доводи, прохання, сльози його не зупиняють. Навіть діти....якби пішов геть легше може було б...якось так...

Та вони всі такі. А мама молодець. В мене,що є чоловік,що його немає. Гниль. Думає,як больніше зачипити,доводи, прохання, сльози його не зупиняють. Навіть діти....якби пішов геть легше може було б...якось так...
То що вам заважає прогнати його, якщо він себе так з вами поводить???

А він нікуди не піде,бо продав2га землі на мої пролонгації. Мучусь тепер. В одному ліжку спимо.3місяці як чужі. Думаю коханка є?((((

3місяці як чужі. Думаю коханка є?((((
Ого...
Я прибічник того, щоб зберегти сім'ю заради дітей, але якщо у вашого чоловіка є інша, то чи не здається, така його поведінка, занадто принизливаю для вас?
А він нікуди не піде,бо продав2га землі на мої пролонгації. Мучусь тепер. В одному ліжку спимо.3місяці як чужі. Думаю коханка є?((((
Хоч би і дві нирки продав, це не дає йому права нехтувати вами...

Просто я, жах... Ми з моiм теж сваримось постiйно через тi клятi мфо. Вiн вже 5 мiсяцiв за кордоном на роботi, а ще нiчого не заробив, бо я тут 5 мiсяцiв году вала мфо пролонгацiями. А тепер , як знайшла цей форум, то перестала iх боятся i пролонгувати перестала.

Дякую!!! Виганяли,йшов,найменьшенька впадала в депресію. Коли вернувся дитина почала говорити(6років зараз). Ось так живу.
Високі слова про гідність,але в житті все не так. Заради дитини мусиш терпіти. Підросте тоді видно буде
Можливо, нарахунок коханки,моя видумка.але в цей проміжок життя все видається чорно -сірим
....
Стоп ...
Доброго ранку,форумчани!!))))

Просто я, і вам доброго ранку!!!))
Хорошого і вдалого дня!))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі