Брала у Егроши 5000 тис.Три рази робила пролонгацію по 3000 тис

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть! Брала у Егроши 5000 тис.Три рази робила пролонгацію по 3000 тис.Пішла просрочка,вже 19 тис.До формуму домовилась про реструктиризацію,заплатила відразу 4000 тис а решту розбили на 4платежі по 3000 тис Це дуже багато! По реструктиризаціі не заплатила,тепер пишуть де оплата,що робити????Що відповісти?

Не визнавайте свій кредит і нічого не платіть. По телефону з ними не спілкуйтеся і в Нацком не пишіть, так ви признаєте борг. Наберіться терпіння і перечекайте їхній наступ. Можливо будуть комусь дзвонити, писати смс. Це потрібно просто пережити. Як на мене, ви вже і без того переплатили. Я б не платила більше. Та і по своїм я не плачу. Це моя думка, я нікому її не навязую

Так а що мені робити? Суму меншою не роблять.Написати в Нацком?
Напишите в нацком.Это одна из не многих шараг,(когда были проплаты с тела и выше)закрывают сами кредит.И будет у вас минус 1 кредит.Я вполне серьёзно,они вам его сами закроют с такими переплатами!!!

Напишите в нацком.Это одна из не многих шараг,(когда были проплаты с тела и выше)закрывают сами кредит.И будет у вас минус 1 кредит.Я вполне серьёзно,они вам его сами закроют с такими переплатами!!!
А ви зможете мені скинути на мою почту зразок листа в Нацком,бо з форуму не відкривається.Я тиждень прошу форумчан допомогти,ніхто
Post automatically merged:

А ви зможете мені скинути на мою почту зразок листа в Нацком,бо з форуму не відкривається.Я тиждень прошу форумчан допомогти,ніхто
[email protected]

Да,я два письма получила от них...вернее не я,а папа((((
А через сколько примерно прислали? У меня пока только письмо от Манибум получили (тоже не я). В е-гроши тоже брала 5тыс, уже под 20 насчитали((

Допоможіть! Брала у Егроши 5000 тис.Три рази робила пролонгацію по 3000 тис.Пішла просрочка,вже 19 тис.До формуму домовилась про реструктиризацію,заплатила відразу 4000 тис а решту розбили на 4платежі по 3000 тис Це дуже багато! По реструктиризаціі не заплатила,тепер пишуть де оплата,що робити????Що відповісти?
Х..й забыты и так ходыты)

А через сколько примерно прислали? У меня пока только письмо от Манибум получили (тоже не я). В е-гроши тоже брала 5тыс, уже под 20 насчитали((
Примерно в 2 месяца первое и в 4 месяца второе.

Напиш
Напишите на них в нац ком они вам переплату помогут вернуть а им вообще ничего не платите!

Назад
Угорі