Боюсь колажів та смс

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, я тут новенька
МФО 20+ ((( все мабуть як у всіх
Брала один щоб закрити інший і понесло...
Зараз найбільше просторочки по Манівео та швидко гроші, більше 20 днів
Інші приблизно 15-20 днів.
Найбільше боюсь фото колажів
Всі свої соц мережі видалила..але хвилююсь за рідню
Маю прізвище колишнього чоловіка,а його мама та жінка є в соц.мережах(ФБ)
Можуть вони на них робити теж?
Боюсь в основному за Швидко Гроші та Гроші Всім
Дякую за відповідь

Бояться поздно уже... Маники будут давить морально на вас и родных. Судя по отзывам, сслон чаще всего коллажами балуются. Зайдите в раздел о разных мфо, там много отзывов.

велике по швидко гроші ?
брали онлайн чи у відділені ?

Дякую за відповідь
Гроши всим не побрезгуют сделать если не на вас то на ваше окружение могут

велике по швидко гроші ?
брали онлайн чи у відділені ?
Особистий кабінет,брала 20 к під виплату 5 разів по 6800
Зараз прострочка 13600( два платежі)
Бояться поздно уже... Маники будут давить морально на вас и родных. Судя по отзывам, сслон чаще всего коллажами балуются. Зайдите в раздел о разных мфо, там много отзывов.
Манівео поки що тиша..смс і мені дзвонили декілька разів
Гроши всим не побрезгуют сделать если не на вас то на ваше окружение могут
От цього і найбільше боюсь..ні спати,ні їсти,ні жити спокійно не можу.. постійно на нервах і плачу

я б думав би як їх закрити
вони сильно тиснуть морально на оточення
хіба якщо оточення сильне у вас

я б думав би як їх закрити
вони сильно тиснуть морально на оточення
хіба якщо оточення сильне у вас
Тож думаємо..але зараз роботи немає
Вчора скаргу на них на 1545 зробила..
Підскажіть будь ласка,що таке колажі,у мене вперше проблеми з прострочками??
Ваше обличчя, фотошоп
пopнo фото і різні противні слова з проханням про допомогу на кредит

Манівео поки що тиша..смс і мені дзвонили декілька разів

От цього і найбільше боюсь..ні спати,ні їсти,ні жити спокійно не можу.. постійно на нервах і плачу
Сочувствую. Сама боялась долго, но прочитав форум и осознав, что я ничего никому плохого не сделала я успокоилась. Коллажи делать будете не вы и рассылать тоже. Чего тут бояться? И по словам тех, кто получал там фотошоп на уровне ребенка. Это мошенники вымогатели и за распространение пopнoграфии у нас есть статья)
Самое главное это здоровье, а с такими нервами оно может пострадать.Зачем вам это?

Сочувствую. Сама боялась долго, но прочитав форум и осознав, что я ничего никому плохого не сделала я успокоилась. Коллажи делать будете не вы и рассылать тоже. Чего тут бояться? И по словам тех, кто получал там фотошоп на уровне ребенка. Это мошенники вымогатели и за распространение п*рн*графии у нас есть статья)
Самое главное это здоровье, а с такими нервами оно может пострадать.Зачем вам это?
Воно то так...але там може бути не моє фото,а тих людей які не мають до мене діла вже 12 років..колишній чоловік та його мама.а вона мені гірша ніж колектори..

Дякую за відповідь
Уже не надо бояться, они как собаки- чувствуют страх,и кидаются... СМС будут по-любому, коллажи может быть. Обычно закидывают на Вайбер пробный коллаж,и смотрят на реакцию. Чем больше пофигизма,тем больше шансов что этим и ограничится. Лучше готовиться воевать,чем метаться в страхе- Что делать... Что делать...

Скорее всего поздно уже.... Держитесь... Мне например фото понравились мои пopнo:))) правда после того как им это сказал больше перестали присылать и звонить.... А еще сказали что я больной. Ахахах

Уже не надо бояться, они как собаки- чувствуют страх,и кидаются... СМС будут по-любому, коллажи может быть. Обычно закидывают на Вайбер пробный коллаж,и смотрят на реакцию. Чем больше пофигизма,тем больше шансов что этим и ограничится. Лучше готовиться воевать,чем метаться в страхе- Что делать... Что делать...
Я не боєць.. нажаль.мене це морально вбиває..рідні не підтримують..лише більше ображають

Я не боєць.. нажаль.мене це морально вбиває..рідні не підтримують..лише більше ображають
Шукайте підтримки у друзів, на форумі. Борги це лише тимчасові труднощі.Не варто так хвилюватись.

Шукайте підтримки у друзів, на форумі. Борги це лише тимчасові труднощі.Не варто так хвилюватись.
Дякую. В друзів і немає..всі відсіялись як від прокаженної.. навіть батьки не підтримують а лише дорікають(

Дякую за відповідь
А по поводу коллажей, так это вы ещё и в суд подать можете на них за приниження честі та гідності. Мне так юрист сказал. А моральная компенсация там не имеет границ.

Значит придется стать сильной, иначе сожрут. Найдите себе поддержку в лице двух- трёх человек, остальных ( кто будет морально давить)в одном направлении с МФО. Иначе не вариант, если конечно на вас не свалится наследство,и Вы не закроете все вопросы

Назад
Угорі