Борги в 20 МФО телефонний терор на грані самогубства?

• Автор теми Автор теми Іванна30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Іванна30

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
46
Бали
1790
Іванна30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора! Моя історія така ,за період карантину набралася кредитів ,як собака бліх,брала в нових ,щоб закрити старі. В 7- ми вже просрочки телефон червоний від дзвінків,грошей немає вже на грані самогубства ???. Порадьте,що робити,як вести себе при розмовах з колекторами???? Спочатку розмовляла з ними але вже морально видихнулася ,опускаються руки ,але тримає те ,що двоє дітей.

Всім доброго вечора! Моя історія така ,за період карантину набралася кредитів ,як собака бліх,брала в нових ,щоб закрити старі. В 7- ми вже просрочки телефон червоний від дзвінків,грошей немає вже на грані самогубства ???. Порадьте,що робити,як вести себе при розмовах з колекторами???? Спочатку розмовляла з ними але вже морально видихнулася ,опускаються руки ,але тримає те ,що двоє дітей.
1. Не розмовляти
2. Блок і телефон буде свого кольору...

Просто забейте и не разговаривайте с ними. Помучают пару недель и будут потом тело предлогать

1. Не розмовляти
2. Блок і телефон буде свого кольору...
Телефонували вже свекрусі,пропонували допомогти погасити мені борг,а вона у мене такого нерозуміє пішли в мою сторону притензії. Я сказала,що нічого небрала і це аферисти

Телефонували вже свекрусі,пропонували допомогти погасити мені борг,а вона у мене такого нерозуміє пішли в мою сторону притензії. Я сказала,що нічого небрала і це аферисти
Ну і все) В чому проблема?

Не разговаривать вообще, включить режим❄️. Купить новую симку, удалить все соц сети, предупредить родителей, друзей, знакомых, что звонят мошенники, и самое важное - наслаждаться жизнью и не думать о мелочах типо мфо

приділіть пару годин, і перечитайте даний розділ

почитайте форум:) За сутки с нами уже можно успокоится :)
из общих советов:
1. перевыпустить карты, запеченные в МФО.
2. закрыть соцсети
3. предупредить, что будут звонить. самых близких. кто будет звонить - мошенники, или рассказать как есть - на ваш выбор.
4. на телефон поставьте антиспам. у меня был гетконтакт. или смерть симку.
5. не разггвариапйте с ними. :) оно Вам надо? я за 7 или уже 8 месяцев ни разу ни с кем из них не говорила. закрыла за тело уже 2 конторы из 6. все предлагают закрытие за тело рано или поздно.
мысли плохие - нафиг:) это не стоит того. через 2 недели виделись сами :)

Цікаво, а хто за декілька тижнів тіло пропонує?
5-6 милоаны акцию кидают и тенго, е-кэш (раньше был опыт) через 3 недели предлогали и ещё кто-то уже не помню. Но интенсивность звонков упадёт точно.

5-6 милоаны акцию кидают и тенго, е-кэш (раньше был опыт) через 3 недели предлогали и ещё кто-то уже не помню. Но интенсивность звонков упадёт точно.
Дак може доречно писати через декілька місяців, а не вводити в оману ТС?

приділіть пару годин, і перечитайте даний розділ
Дякую за пораду, обов'язково почитаю.

В першу чергу візьміть себе в руки і заспокойтеся.Всі ми на форумі з такою ж історією.А в декого ще більше мфо.
Почитайте форум.Виберіть для себе стратегію виходу з вашої ситуаціі.
Тут не має нічого страшного .І вихід завжди є.Наберайтесь терпіння.Потім будете згадувати все з посмішкою.
Я б вам порадила все своє оточення підготувати до обзвону.Да, морально важко....але все можливо.І в житті багато страшних речей,що ці всі мфо просто пилюка.
Читайте...вивчайте...і вище носа!?
І ще....чогось мені здається , що вашій
свекрусі краще змінити сімку.

В першу чергу візьміть себе в руки і заспокойтеся.Всі ми на форумі з такою ж історією.А в декого ще більше мфо.
Почитайте форум.Виберіть для себе стратегію виходу з вашої ситуаціі.
Тут не має нічого страшного .І вихід завжди є.Наберайтесь терпіння.Потім будете згадувати все з посмішкою.
Я б вам порадила все своє оточення підготувати до обзвону.Да, морально важко....але все можливо.І в житті багато страшних речей,що ці всі мфо просто пилюка.
Читайте...вивчайте...і вище носа!?
І ще....чогось мені здається , що вашій
свекрусі краще змінити сімку.
Дякую за підтримку,я сказала небрати трубку з невідомих номерів. Поки нічого не каже. Закрила доступ до всіх своїх соціальних мереж.

1. Меняйте симку или ставьте блокиратор типа true caller или не бери трубку.
2. Карты, которые светили в МФО - на перевыпуск без раздумий.
3. На смс с угрозами и звонки не реагируем, вам никто ничего не сделает, бояться нечего.
4. Читайте форум по своим мфо - найдёте много полезной информации и перестанете со временем бояться и сильно переживать.
5. Ждать выгодных предложений и ни в коем случае не соглашаться на пролонгацию, реструктуризацию и тем более на их влажные фантазии.
У вас двое детей, подумайте в первую очередь о них, им нужна мама, поэтому плохие мысли прочь. А деньги сохраните себе и детям на сладости.

В першу чергу без паніки.Просто не беріть трубку,скачайте додаток щоб відсіював спам.Подумайте за дітей.Якщо виникають питання,звертайтесь у особисті

Назад
Угорі