Щоденник Боргова яма

• Автор теми Автор теми ggggg.(///
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 3K
Спочатку вам так пропонували? Просто я думаю зараз відморозитись чи не варто
це вам вирішувати. Мені доводиться багато працювати, і не для того щоб кормити упирів і шахраїв. Тому стараюсь не платити їм ніякі відсотки.

Я вже навіть боюсь заходити у кабінети, мені здається, там вже мільйон процентів 🤣 Мені жеребкування не допоможе 🤣
можна дивитися через УБКІ

Тільки там не завжди вірну суму показує ,мабуть оновлюється не одразу. Але +- можна дивитись 😅
Там видно тіло. Все, що треба знати) ви ж не збираєтесь ті нараховані відсотки платити)

Ні ні там тіло 26 тис ось 26 вони і розбили на платежі

Трішки випала з форуму але читала кожен день❤️
Короче розклад такий
Кредит плюс закриваю за тіло та частинами✔️
(Точніше чоловік закриває, в який раз дістає мене з цього лайна)
Кредит7 постійно дзвонили та писали погрози і наступним смс типу вам знижка туди сюди але сума не тіло тому ще чекаю, з мінусів телефонували жіночці у якої в мене тимчасова реєстрація так як я ВПО🤯
Де яким Макаром я не знаю( скаргу подала) чи телефонували ще не знаю…
Слон кредит прислали смс подрузі

Далі ситуація пише мені дівчина на вайбер по типу чи я давала комусь її номер, телефонували з банку мене шукали що в мене прострочення а вона поручитель!
Тільки я не знаю хто це, на мої питання що за банк номер телефону не відповіла, далі знову в понеділок (писала тільки в понеділок)
Якого хєра типу я вміщую в якісь кредити, я дала номер якогось Діми розбирайтесь🥲
Я знову хто, що, куди мовчок….
Чоловік каже що це ці ж ****** так давлять на мене тому я заблокувала☺️

Хтось знає , щось за швидко гроші? Бо в них даже тех підтримки не має.. вони списують % за кредит військовим? Чи тільки для УБД? І хтось може під казати мені скільки треба буде заплатити за кредит 09.03 сума 15 тис була зараз повернути 16200 вийде три обов’язкових платежи по 2850 і ще сума 16200? Чи як? Чи остаток з цих сум по 2850? Обовʼязковий платіж це просто відсток плачу? Чи тіло кредиту сплачую також

Хтось знає , щось за швидко гроші? Бо в них даже тех підтримки не має.. вони списують % за кредит військовим? Чи тільки для УБД? І хтось може під казати мені скільки треба буде заплатити за кредит 09.03 сума 15 тис була зараз повернути 16200

Вкладення

• IMG_6599.webp
    IMG_6599.webp
    139.2 Кб · Перегляди: 16
  • IMG_6601.webp
    IMG_6601.webp
    103.8 Кб · Перегляди: 14
Останнє редагування:
Хтось знає , щось за швидко гроші? Бо в них даже тех підтримки не має.. вони списують % за кредит військовим? Чи тільки для УБД? І хтось може під казати мені скільки треба буде заплатити за кредит 09.03 сума 15 тис була зараз повернути 16200 вийде три обов’язкових платежи по 2850 і ще сума 16200? Чи як? Чи остаток з цих сум по 2850? Обовʼязковий платіж це просто відсток плачу? Чи тіло кредиту сплачую також

Хтось знає , щось за швидко гроші? Бо в них даже тех підтримки не має.. вони списують % за кредит військовим? Чи тільки для УБД? І хтось може під казати мені скільки треба буде заплатити за кредит 09.03 сума 15 тис була зараз повернути 16200
Маю прострочення тому чекаю, але читала що військовим та їхнім дружинам списують при наявності всіх документів, тому шукайте де звʼязатися

Маю прострочення тому чекаю, але читала що військовим та їхнім дружинам списують при наявності всіх документів, тому шукайте де звʼязатися
Але й шалені відсотки в них також. Тіло 15 тис за 45 днів кредиту нарахування 20.250 грн тільки відсотків. Береш 15 тис через 45 днів вже винен 45.250…

Всім доброго вечора, хоча для мене він не дуже, сьогодні влаштували якийсь терор, подзвонили знову хазяйці квартири, мамі чоловіка та подрузі, зрозуміло що ніхто не запамʼятав що за компанія хто, що, але наговорили такого, що і будуть під підʼїздом чекати, і заряджайте телефони будемо дзвонити цілими днями, і озвучили що не в одній мфо взято і що сума загалом там під 200 тис. Як би дізнатися хто це бо в мене вже зовсім руки опустилися, я в такому стані зараз що просто капець, що за тварі такі….

Всім доброго вечора, хоча для мене він не дуже, сьогодні влаштували якийсь терор, подзвонили знову хазяйці квартири, мамі чоловіка та подрузі, зрозуміло що ніхто не запамʼятав що за компанія хто, що, але наговорили такого, що і будуть під підʼїздом чекати, і заряджайте телефони будемо дзвонити цілими днями, і озвучили що не в одній мфо взято і що сума загалом там під 200 тис. Як би дізнатися хто це бо в мене вже зовсім руки опустилися, я в такому стані зараз що просто капець, що за тварі такі….
Добрий вечір. Потрібно або терпіти або платити. То все тимчасові неприємності.

але наговорили такого, що і будуть під підʼїздом чекати, і заряджайте телефони будемо дзвонити цілими днями, і озвучили що не в одній мфо взято і що сума загалом там під 200 тис.
МФО логіку хоч можна зрозуміти, як би вона не була викривлена...Але люди яким дзвонять і які вислуховують - поза межею розуміння. Ну як тільки чуєшь що то МФО - посилай подалі тай усе...клади слухававку. Кому краще довіритися, якійсь неадекватній конторі чи знайомому, рідній людині....

Зараз рідко турбують дзвінками,хіба є декілька контор які можуть дзвонити але не переживайте, можете попередити рідних)В мене тільки одні по факту звонили з 6-7 мфо

Головне якщо не маєте коштів зараз то краще не спілкуватися з менеджерами,не відповідати на дзвінки.Вбільшості будуть приходити пропозиції смс але то буде пізніше,зп 2-3 міс.Які МФО маєте?
Ну я би не сказала що рідко! Є ,,чудова компанія ,, Сіті Фінанс,, ,так це не МФО,але дістає за кредит тіло якого 2500,нарахували свої неіснуючі проценти.Не буду платити принципово,лише тіло і все

Можуть слони. Але я помітила з форуму, що здебільшого з великим тілом вони влаштовують перфоманси такі, у мене схоже починалось, а з малим тихенькі, у вас наче невелике ж.. хоча раз на раз..

Можуть слони. Але я помітила з форуму, що здебільшого з великим тілом вони влаштовують перфоманси такі, у мене схоже починалось, а з малим тихенькі, у вас наче невелике ж.. хоча раз на раз..
Тіло 5000 тому не знаю що та як, але так ведуть себе виродки просто, за один день і мамі чоловіка і батьку🤯

На сьогодні розклад такий:
Фінбар та кредісенд надали пропозицію за тіло:
Тіла маленькі 2000 та 3000, але теж щось, написали на вайбер, гарантійний лист в кабінеті підписала та закрила🙏
Нікому не дзвонили мені не знаю, так як це одна контора ще аванс в них в мене 7 тис тіло поки не пропонували тільки лякають в смс, але побачать що я закрила ці можуть теж щось пропонувати, але в цьому місяці уви ліміт вийшов🥲

Тіло 5000 тому не знаю що та як, але так ведуть себе виродки просто, за один день і мамі чоловіка і батьку🤯

На сьогодні розклад такий:
Фінбар та кредісенд надали пропозицію за тіло:
Тіла маленькі 2000 та 3000, але теж щось, написали на вайбер, гарантійний лист в кабінеті підписала та закрила🙏
Нікому не дзвонили мені не знаю, так як це одна контора ще аванс в них в мене 7 тис тіло поки не пропонували тільки лякають в смс, але побачать що я закрила ці можуть теж щось пропонувати, але в цьому місяці уви ліміт вийшов🥲
Ой прострочення було більше місяця хоча в кабінеті було по 15 днів

Останнє редагування:
Назад
Угорі Унизу