Щоденник Боргова яма

• Автор теми Автор теми ggggg.(///
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 2K
Та і роблю стараюсь бути завжди в настрої бо дитина відчуває бо ще годую груддю, але вночі коли всі сплять я просто в паніці де брати ті гроші як його все те закрити та забути
Тем более!!
Вообще не берите в голову!!
Ребенок важнее!
Или Вы со мной не согласны?)

Я ж написал выше, или суд или нормальные условия. Причем, как по мне, так лучше суд. Вероятность выиграть высокая, в зависимости от конторы, конечно, и от самого судьи. А выиграли, значит и затраты на адвоката вернут.

Поверьте, не все так плохо, как может показаться.

А эти звонки, "позор" и так далее - пережиток совка.

Хочу Вас підтримати. Тримайтеся. Я теж зараз переживаю не найкращі часи, але це все мине. І за такою гівняно- темною полосою обов’язково буде світла. Головне спробуйте прийняти нинішню ситуацію такою. Але з добрими думками, що це не назавжди)

Хочу Вас підтримати. Тримайтеся. Я теж зараз переживаю не найкращі часи, але це все мине. І за такою гівняно- темною полосою обов’язково буде світла. Головне спробуйте прийняти нинішню ситуацію такою. Але з добрими думками, що це не назавжди)
Головне щоб у вас ця темна полоса ще не виявилася світлою:) Читав тут набираються і вдруге і втретє.

Головне щоб у вас ця темна полоса ще не виявилася світлою:) Читав тут набираються і вдруге і втретє.
Ну я вже тими самими граблями по тій же гулі( але тоді маленькій) отримала. Оце розгребу і більше в це точно не влізу. Я вдруге)

Та і роблю стараюсь бути завжди в настрої бо дитина відчуває бо ще годую груддю, але вночі коли всі сплять я просто в паніці де брати ті гроші як його все те закрити та забути
Прочитала вашу історію, перше це кредит каса, в мене суд з ними, всі ми пройшли через це, у когось багато, у когось менше, по перше це розповісти тим кому треба і що ви боїтесь, тримайтеся, маленька дитина потребує вас, все мине, потрібен час, зараз страшно потім не буде, бережіть себе та дитину, і все буде добре, в мене було 18 мфо, так що вижила і ви будете 🙏

Підкажіть як ви справляєтеся з цими дзвінками це морально важко, в мене стоїть приглушення потім видаляю це капець, коли дивлюсь просто руки опускаються (
Так а Ви не дивіться.

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Прочитала вашу історію, перше це кредит каса, в мене суд з ними, всі ми пройшли через це, у когось багато, у когось менше, по перше це розповісти тим кому треба і що ви боїтесь, тримайтеся, маленька дитина потребує вас, все мине, потрібен час, зараз страшно потім не буде, бережіть себе та дитину, і все буде добре, в мене було 18 мфо, так що вижила і ви будете 🙏
Як ви то все витримали?

Намагаюсь зараз зібрати по копійчині збираю, через скільки подали в суд і яке тіло?

Яка ваша історія? Мені здається що кожен тут описуючи свою історію думає що гірше не може бути(

Як ви то все витримали?

Намагаюсь зараз зібрати по копійчині збираю, через скільки подали в суд і яке тіло?

Яка ваша історія? Мені здається що кожен тут описуючи свою історію думає що гірше не може бути(
В мене є щоденник. Я тільки на початку цього важкого шляху..

Мені здається що кожен тут описуючи свою історію думає що гірше не може бути(
Так і є... перші місяц-два, потім просто розумієш, що ти людина с боргами, не каліка, нє маніяк, нє наркоман, бомж, вбивця ( це не каміння в тих, чиї перераховані вади є у людей з форуму, всяке бува, це життя, просто автор без всього цього... ) Ну і є борги, а в кого їх нема? У всіх були є чи будуть якісь борги, так що це таке діло... тимчасове, але в паніці питання ніколи не вирішиться, тільки гірше буде.

І ще одне: нижче дна є ще глибше дно, а глибше нього- ще глибше, так що у кожного "катастрофа" зараз, але могло б бути й гірше... як у багатьох тут... і вони б все віддали щоб вилізти хоча б на декілька сходинок вверх, або повернутись до того "дна", яке нещодавно було для них катастрофою шо піпець...)

З.Ы.: поки писав біти 2 смс прислали з акцiєю, хочуть щоб я взяв у них ще раз... наївні

Останнє редагування:
А якщо кредит каса там одне з найбільших тіл по кредиту,а таких грошей немає і ближчих два місяці таких грошей не буде ,варто сфокуситися на інших МФО в яких борг значно менший?

А якщо кредит каса там одне з найбільших тіл по кредиту,а таких грошей немає і ближчих два місяці таких грошей не буде ,варто сфокуситися на інших МФО в яких борг значно менший?
Якщо немає, то закривайте ті які зможете, каса якщо що то подасть до суду, вони не цюцюкаються мені не повезло, хоча в них брала та гасила багато разів на той період не змогла, отказ, отказ постоянно, гасите иные! Удачи вам

Якщо немає, то закривайте ті які зможете, каса якщо що то подасть до суду, вони не цюцюкаються мені не повезло, хоча в них брала та гасила багато разів на той період не змогла, отказ, отказ постоянно, гасите иные! Удачи вам
И Вам

Всім привіт, трішки за пару днів є результат:
Буду писати що закрила бо не хочу відкривати і дивитися скільки там всього (
Ці тільки початок і маленька капелька в океані!

1-Мілоан 🙏тіло-5000 (закрила 5000+500+700) мала закрити 5+500 просрочки прислали акцію типу мінус 50% але платіж наступний залишили ну то вже нехай, прострочення було близько 5 днів мені телефонували бот і менеджери я поставила call filter тому не спілкувались але пропущених кожного дня більше 100

2-ЄГроші🙏не чекала дзвінків закрила так тіло 5000+2800%

3-Швидко гроші 🙏 5000+500%( в них якісь скажені відсотки та комісія 🤯

4-Ловилаве🙏 1500+300%

Всім привіт, трішки за пару днів є результат:
Буду писати що закрила бо не хочу відкривати і дивитися скільки там всього (
Ці тільки початок і маленька капелька в океані!

1-Мілоан 🙏тіло-5000 (закрила 5000+500+700) мала закрити 5+500 просрочки прислали акцію типу мінус 50% але платіж наступний залишили ну то вже нехай, прострочення було близько 5 днів мені телефонували бот і менеджери я поставила call filter тому не спілкувались але пропущених кожного дня більше 100

2-ЄГроші🙏не чекала дзвінків закрила так тіло 5000+2800%

3-Швидко гроші 🙏 5000+500%( в них якісь скажені відсотки та комісія 🤯

4-Ловилаве🙏 1500+300%
Ви так вирішили ,то ваше рішення ,Ви зробили все правильно

Не завжди ,особисто я не закриваю ,бо переплатив ,то ідуть лісом. ...
Рано чи пізно доведеться платити неможливо взагалі не віддавати, а от в якому розмірі і через який час це вже буде видно

Назад
Угорі Унизу