Ukropian
Форумчанин
- Дописи
- 14
- Реакції
- 20
- Бали
- 128
Ukropian не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.
Ось і мої борги вже попадуть сюди.
Список не великий, тут є і побільше, але на якість життя впливає жесть як жирно)
Українські банки:
Мікрофінансові організації:
Загальний мінімальний платіж - 12 550 грн.
Загальне закриття за домовленостями - 135 000 грн.
Але це мене навчило того, що до грошей треба ставитись, як до ресурсу.
Тобто, є в тебе ресурс обмежений для життя, використовуєш цей ресурс, але якщо позичити цей ресурс десь іще, то завтра його треба буде повернути, що ще більше обмежить тебе самого.
Із цих коштів, що я кожен місяць повертаю різним конторам, я міг би сформувати вже доволі не погану фінансову подушки безпеки і не переживати, що якщо раптом щось станеться, то не знаєш як і виживати.
На сам перед, хочу сказати, що як б у житті не була ситуація, не важливо, чи не навчили батьки тебе поводитись з грошима, чи не було нормальних прикладів людей у тебе, чи може щось сталось таке, що потрібно брати кошти в різних конторах, банках, спочатку завжди треба пройти через позити у родичів, у друзів, у людей які просто можуть тобі допомогти.
Тому що кожна гривня/доллар/крипта взята у борг десь у конторі, все одно наближає тебе до того, що в кінці кінців ти побіжиш до родичів, друзів, знайомих брати ці кошти.
А тому, треба більше комунікувати з людьми)
Всім добра і мирного неба.
Ось і мої борги вже попадуть сюди.
Список не великий, тут є і побільше, але на якість життя впливає жесть як жирно)
Українські банки:
ПриватБанк - 9 750 грн. (мін платіж 1000 грн.)
ПУМБ - 59 600 грн. (мін платіж 4000 грн.)
Монобанк - 64 450 грн. (мін платіж 2100 грн.)
АБанк - 8 900 грн. (мін платіж 2050 грн.)
Банк Власний Рахунок - 3 400 грн. (мін платіж 3400 грн.)
Мікрофінансові організації:
CreditPlus - 40 000 грн. (домовились закрити одним махом все)
SelfiCredit - 40 000 грн. (домовились закрити одним махом все)
Криптопозики:BitCapital - 3500 USDT (при цьому тіло 500 USDT, перестали поки що дзвонити, прострок 3 місяці, я так розумію подіяло, те що сказав, що віддам до кінця року, я думаю погодяться на тіло чисто (~22 000 грн))
CrypSee - 2750 USDT (при цьому тіло 500 USDT, сьогодні домовився закрити за 750 USDT (~33 000 грн)
Загальна сума боргу - 281 100 грн.Загальний мінімальний платіж - 12 550 грн.
Загальне закриття за домовленостями - 135 000 грн.
І це все при зп в 35 000 грн, з яких ще аліменти 10 000 грн)Але це мене навчило того, що до грошей треба ставитись, як до ресурсу.
Тобто, є в тебе ресурс обмежений для життя, використовуєш цей ресурс, але якщо позичити цей ресурс десь іще, то завтра його треба буде повернути, що ще більше обмежить тебе самого.
Із цих коштів, що я кожен місяць повертаю різним конторам, я міг би сформувати вже доволі не погану фінансову подушки безпеки і не переживати, що якщо раптом щось станеться, то не знаєш як і виживати.
На сам перед, хочу сказати, що як б у житті не була ситуація, не важливо, чи не навчили батьки тебе поводитись з грошима, чи не було нормальних прикладів людей у тебе, чи може щось сталось таке, що потрібно брати кошти в різних конторах, банках, спочатку завжди треба пройти через позити у родичів, у друзів, у людей які просто можуть тобі допомогти.
Тому що кожна гривня/доллар/крипта взята у борг десь у конторі, все одно наближає тебе до того, що в кінці кінців ти побіжиш до родичів, друзів, знайомих брати ці кошти.
А тому, треба більше комунікувати з людьми)
Всім добра і мирного неба.