Щоденник Боргова яма. Майна не маю.

• Автор теми Автор теми Безвихідь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 407

Безвихідь

Читач
Дописи
16
Реакції
2
Бали
3
Безвихідь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,поділіться досвідом, хто має багато МФО та не має можливості їх сплачувати.Моя ситуація - із- за нестачі мізків- боргова яма - 23 МФО... платити немає чим,від слова ,,зовсім ,, отримую неофіційний дохід біля 7000 грн ,весь іде на їжу,вже протермінування маже по всім,дзвінки та погрози,від цього кошти звісно не з'являться ...процедуру банкротства не розглядаю,хоч сумма борга і дозволяє її...адже не маю коштів, розумію,що деякі підуть в суд...але навіть якщо і виграють( бо скоріше за все так і буде бо юристів теж не зможу оплатити) і буде виконавче впровадження... тепер питання? А далі що ? Майна не маю, підвищення доходів в моєму випадку не очікую(просто виживаю) може є ті,хто пройшов це все до кінця? Поділіться досвідом, будь ласка

буде виконавче впровадження... тепер питання? А далі що ?
Будуть чекати хоч все життя... хоч до вашої пенсії по віку
Майна не маю, підвищення доходів в моєму випадку не очікую(просто виживаю) може є ті,хто пройшов це все до кінця?
До кінця пройшли лишень ті хто розрахувався повністю.
В мене шостий рік протермінувань і всеодно дзвонять і пишуть)
Але мене то не турбує і не хвилює. За роки вже звик до їх загострень.

Будуть чекати хоч все життя... хоч до вашої пенсії по віку

До кінця пройшли лишень ті хто розрахувався повністю.
В мене шостий рік протермінувань і всеодно дзвонять і пишуть)
Але мене то не турбує і не хвилює. За роки вже звик до їх загострень.
Доброго дня і що ніхто з МФО не подає до суду?

А які у вас МФО,якщо не таємниця?
[HIDE]Їх багато і більше п'яти років минуло, тож не пам'ятаю всіх, але практично всі відомі накшталт Манівео, ССлоан, Дінеро, Кредит каса, Мілоан, Кредит плюс, Майкредит і ще багато інших сараїв.[/HIDE]

Дід, а можна з вами в приватні десь поспілкуватись?
На предмет чого?
Якщо як закривати - я тут вам не допоможу, бо в мене з ними окрема історія від самого початку.
Не платив і не платитиму ... хіба би змусили в судовому порядку, в чому я дуже сумніваюсь.
Якщо є якісь запитання які ви не хочете озвучити на форумі, то ок, написав вам в особисті.

Назад
Угорі