Щоденник Боргова яма 250000 думаю як віддавати

• Автор теми Автор теми intelligentnetwork
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

intelligentnetwork

Only read
Дописи
9
Реакції
12
Бали
3
intelligentnetwork не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня моя боргова яма складая 250к 5 банків та 23 МФО, про себе 28 рочків, не одружений, гроші тратив по молодій дурості с 25 рочків на гульки, дорогі компютери та кальянні. Тепер думаю як вирішувати ці питання думаю скоро будуть суди після протермінувань хтось може порадити адвоката мені, дума крити ці всі борги за тіло і невеликий відсоток. Прийшов час розплачуватися.
Буду писати щомісяця свої рухи в напрямку закриття боргів, думаю якихось кредиторів відправлю до суду, а з іншими буду домовлятися.

Доброго дня моя боргова яма складая 250к 5 банків та 23 МФО, про себе 28 рочків, не одружений, гроші тратив по молодій дурості с 25 рочків на гульки, дорогі компютери та кальянні. Тепер думаю як вирішувати ці питання думаю скоро будуть суди після протермінувань хтось може порадити адвоката мені, дума крити ці всі борги за тіло і невеликий відсоток. Прийшов час розплачуватися.
Буду писати щомісяця свої рухи в напрямку закриття боргів, думаю якихось кредиторів відправлю до суду, а з іншими буду домовлятися.
Поки у вас немає судових позовів, вам адвокат не потрібен від слова зовсім.
При потребі - вкладка "Юристи". Наші форумські з досвідом і кейсами. Погортайте форум трохи, почитайте і стане все більш зрозумілішим.
Вихід є ЗАВЖДИ.

Доречі в мене немає соц. мереж і близьких тому нікому окрім мене не телефонують саме цікаве. Хоча телефоном проблемно користуватися, я собі на ПК завантажив телеграм та вайбер. А взагалі я не люблю сайти знайомств та соц. мережі, та і взагалі знайомитися, я б заблокував би їх якби міг) Сам я айтішник роботи купа цілими днями програмую до 12 ночі, думаю з цього буду віддавати борги. Думаю почну крити з кредиткасси там борг 7000, а то тут пишуть що вана через 30 днів до суду подає.

Доречі в мене немає соц. мереж і близьких тому нікому окрім мене не телефонують саме цікаве. Хоча телефоном проблемно користуватися, я собі на ПК завантажив телеграм та вайбер. А взагалі я не люблю сайти знайомств та соц. мережі, та і взагалі знайомитися, я б заблокував би їх якби міг) Сам я айтішник роботи купа цілими днями програмую до 12 ночі, думаю з цього буду віддавати борги. Думаю почну крити з кредиткасси там борг 7000, а то тут пишуть що вана через 30 днів до суду подає.
Блок на дзвінки з невідомих номерів виправить ситуацію з телефоном.
Складіть список шараг,так буде простіше щось радити

Якщо у вас не дуже великі суми - є сенс поступово закривати всі питання.
Кредит каса протермінування вже декілька місяців, продали колекторам - позову до суду не було. Чекайте лояльних пропозицій, якщо багато різних мфо - спробуйте вибити закриття за тіло або з мінімальним %

1) Приватбанк
2) Монобанк
3) Ізібан
4) Пумб
5) ОБанк
МФО:
1) Кредит Касса
2) My Credit
3) ClickCredit
4) Miloan
5) Tengo
6) Amigo
7) Pango
8) CreditPLus
9) Швидко Гроші
10) Moneyveo
11) Dodam
12) Finsfera
13) Monto
14) Procent
15) Limon-Credit
16) Ewacash
17) Finbert
18) KltCredit
19) Microcash
20) Starfin
21) Топ1
22) SunCredit
23) FirstCredit

3) Ізібан
4) Пумб
5) ОБанк
МФО:
1) Кредит Касса
2) My Credit
3) ClickCredit
4) Miloan
5) Tengo
6) Amigo
7) Pango
8) CreditPLus
9) Швидко Гроші
10) Moneyveo
11) Dodam
12) Finsfera
13) Monto
14) Procent
15) Limon-Credit
16) Ewacash
17) Finbert
18) KltCredit
19) Microcash
20) Starfin
21) Топ1
22) SunCredit
23) FirstCredit
Я тільки 8 знаю)) Багато нових з 2019...

Якщо у вас не дуже великі суми - є сенс поступово закривати всі питання.
Кредит каса протермінування вже декілька місяців, продали колекторам - позову до суду не було. Чекайте лояльних пропозицій, якщо багато різних мфо - спробуйте вибити закриття за тіло або з мінімальним %
А якщо суми великі? 18-26 тіло???

в мене ще відсотки накапали там десь 300к боргу деяки юристи мені радят на банкротство податися так як в мене не має ні автівки ні квартири, цікава пропозиція від них

в мене ще відсотки накапали там десь 300к боргу деяки юристи мені радят на банкротство податися так як в мене не має ні автівки ні квартири, цікава пропозиція від них
Почав також процедуру... Збираю документи поки...

А що дасть банкротство? Кажуть що банкротство має свої наслідки теж.... хотів у Вас запитати, які в банкротство плюси, які мінуси, мені цікаво, ви ж будете його робити, тому мабуть цікавились.
Почав також процедуру... Збираю документи поки...
up

Strom
Mercato®
Поспілкуйтесь з ними.
Дід, процедура банкротства має сенс якщо мфо десь 170-200 і борг банку який плачу давно без прострочок на 100?

Чи що краще терпіти рік два і гасити коли буде можливість і пропозиції?

Назад
Угорі