Борг за газ. Був суд. Велику суму треба платити

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
29.06.2022р. відбулося судове засідання про яке мені ніхто не повідомив. Вчора прийшов лист з суду, в якому написано, що я повинна оплатити борг за користування газом та судовий збір. В мене на даний момент такої суми 14.600грн нема. За борг я знала і оплачувала за газ частково. У мене є 15 днів для оскарження судового рішення.
Мені відключать тепер газопостачання? Чи можна далі платити як і платила? Як правильно поступить в такому випадку?
Дякую за відповіді

29.06.2022р. відбулося судове засідання про яке мені ніхто не повідомив. Вчора прийшов лист з суду, в якому написано, що я повинна оплатити борг за користування газом та судовий збір. В мене на даний момент такої суми 14.600грн нема. За борг я знала і оплачувала за газ частково. У мене є 15 днів для оскарження судового рішення.
Мені відключать тепер газопостачання? Чи можна далі платити як і платила? Як правильно поступить в такому випадку?
Дякую за відповіді
15 дней? Тогда у вас не решение, а судебный приказ.
Обжалуйте его

Дякую. А куди мені звернуться, щоб його оскаржити?
В суд который его выдал.
Там суд сбор надо будет заплатить, около 200 грн, если мне не изменяет память.
Ну и написать заявление об отмене приказа

В суд который его выдал.
Там суд сбор надо будет заплатить, около 200 грн, если мне не изменяет память.
Ну и написать заявление об отмене приказа
248грн судовий збір. А якщо я напишу заяву, то Черкасигаз знову зможуть подати на суд?

Я вам фото наказу скину

Вкладення

• 20220710_233625.webp
    20220710_233625.webp
    76.6 Кб · Перегляди: 51
Я вам фото наказу скину
Ну вот и обжалуйте))
А пойдет или не пойдет потом газ в суд, еще не известно)))
Да и непонятно, какой долг то на самом деле? Какой период? Может там, по части долга СИД уже прошел.
А может у вас и договора нет)))

Короче, сейчас, если нет желания/возможности платить надо подавать заявление об отмене

Ну вот и обжалуйте))
Да и непонятно, какой долг то на самом деле? Какой период? Может там, по части долга СИД уже прошел.

Короче, сейчас, если нет желания/возможности платить надо подавать заявление об отмене
Там багато чого незрозумілого.
1. Мене не повідомили про суд.
2. Прийшли якісь дивні документи, наприклад Наказ про призначення керівника Черкасигаз, або вирізка з газети Нова доба за 2014рік.

Там багато чого незрозумілого.
1. Мене не повідомили про суд.
2. Прийшли якісь дивні документи, наприклад Наказ про призначення керівника Черкасигаз, або вирізка з газети Нова доба за 2014рік.
я об этом и говорю)))
не все так однозначно, и если подадут в суд, надо будет разбираться

Ну вот и обжалуйте))

Договір у мене є. Я його підписувала в листопаді 2021р. І заборгованість набігла з вересня 2021 по червень 2022року. Я кожний місяць платила по 200 -1000грн. Я зараз в декреті, чоловіка нема, є мама пенсіонерка. Тому і набіг такий борг

Назад
Угорі