Борг в ШвидкоГроші, не дають реструктуризацію, а він росте

• Автор теми Автор теми Odyssey007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 101

Odyssey007

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Odyssey007 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Дуже потрібна порада щодо ситуації з МФО Швидко Гроші.
Брав у них кредит на суму 12000 грн. Як тільки вийшов на прострочку, я одразу намагався домовитися про реструктуризацію. Зі свого боку не ховався, сам виходив на зв’язок, телефонував і також надсилав кілька письмових звернень та листів з проханням розглянути можливість врегулювання заборгованості. По суті мене або ігнорували, або давали дуже розмиті та суперечливі відповіді.
У результаті за приблизно місяць сума боргу виросла фактично більше ніж удвічі, зараз вже близько 27000 грн.
При цьому максимум, що вони мені зараз пропонують, це фактично невелика “знижка” близько 5% на повне закриття.

Я зараз у розгубленості й не розумію, як правильно діяти далі, чи є сенс з ними судитись, підкажіть будь ласка?

Два рази в них брала,і два рази закривала по реструктуризації.Через 2 місяці самі мені пропонували ці умови

Підкажіть будь ласка, а вони дзвонили знайомим чи родичам? Дуже турбуюсь відносно цього(

Marines,
Я не знаю,в мене було багато МФО.Можливо вони і дзвонили,але ніхто не казав
просто сума вже жахлива і я розумію що якщо вони ще її збільшать я не буду взмозі її заплатити
Підкажіть будь ласка, вони зробили знижку на реструктуризацію? Тобто тільки тіло кредиту реструктуризували? Чи з відсотками?

якщо не домовитесь, через рік подадуть в суд на 2.5 тіла. Перед судом десь за 1.8 тіла можно закрити

просто сума вже жахлива і я розумію що якщо вони ще її збільшать я не буду взмозі її заплатити
Підкажіть будь ласка, вони зробили знижку на реструктуризацію? Тобто тільки тіло кредиту реструктуризували? Чи з відсотками?
Сума з відсотками.Перший раз скинули були десь 2тис.Другий раз вся сума,але там не багато набігло.Тіло вони не пропонують

якщо не домовитесь, через рік подадуть в суд на 2.5 тіла. Перед судом десь за 1.8 тіла можно закрити
В мне нажаль вже набіжало фактично трохи більше ніж ще одне тіло
Пропонують знижку на закриття тількі 5%

Просіть реструктуризацію.По іншому з ними не можна домовитися
Вони відмовляються
Телефоную кожен день
Їм потрібні справки, що втратив джерело доходів і т.д
Вже звернувся на їх пошту і з відсканованим письмовим зверненням і просто декілька раз з текстом на пошту
Нажаль вони пропонують тільки 5 відсотків знижки (

Вони відмовляються
Телефоную кожен день
Їм потрібні справки, що втратив джерело доходів і т.д
Вже звернувся на їх пошту і з відсканованим письмовим зверненням і просто декілька раз з текстом на пошту
Нажаль вони пропонують тільки 5 відсотків знижки (
Можливо через те що у вас велика сума і вони не хочуть,бо знають що підуть потім з тим в суд.Важко вам щось радити бо мені з ними було легше домовитись

Не совсем понимаю логику действий
То, что они насчитали - это дело такое. Они видят, что вас аж распирает - хотите закрыть и чтобы никому не звонили, и будут на это давить и этим пользоваться.
Считать - пусть считают, лучше бы скопили на тело пока судь да дело. Да и в начале просрочек никто не реструктуризирует ничего

Не совсем понимаю логику действий
То, что они насчитали - это дело такое. Они видят, что вас аж распирает - хотите закрыть и чтобы никому не звонили, и будут на это давить и этим пользоваться.
Считать - пусть считают, лучше бы скопили на тело пока судь да дело. Да и в начале просрочек никто не реструктуризирует ничего
На тело сумма у меня есть. Просто я в других ветках прочитал что они крайне редко позволяют закрыть за тело и соответственно я в непонимании , какую тактику общения с ними выбрать

Как Вы считаете, стоит ли их послать и ждать более нормальных условий погашения?

Останнє редагування:
Чтоит или нет - решать вам. Можете основываться на той информации, что есть на форуме.
У меня шг висит с 19го года и они предельно везживо просят тело +1500 грн, но моя позияиця - только тело и не более того.

Назад
Угорі