Борг в BitCapital майже в 10 разів більше тіла кредиту

• Автор теми Автор теми HHH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 9K

HHH

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
HHH не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підскажіть, що робити в такій ситуації з BitCapital?
Брала 150 usdt, протермінування 53 дні і зараз маю віддати 1006 usdt. Розсилка по всій телефонній моїй книзі з розшуком мене.
Bitcapital відгуки

Брала 150 usdt, протермінування 53 дні і зараз маю віддати 1006 usdt. Розсилка по всій телефонній моїй книзі з розшуком мене.
Bitcapital відгуки
А что тут сказать, игнорьте))

Bitcapital відгуки
Ничего не делайте, поблагодарите компанию за гуманитарную помощь в виде 150 долларов.

Забавно, когда мошенники себе же угрожают ст. 190 :lol::lol::lol:
Ничего не делайте, поблагодарите компанию за гуманитарную помощь в виде 150 долларов.
И добавить нечего:thank_you:

Bitcapital відгуки
1000 с 150 это дофига) посылайте их поставте антиспам предупредите близких и терпите, сам такой 12 будет месяц просрочки в кабинет не захожу так как тут же звонят с вопросом почему зашёл в кабинет и не оплатил но накапало в районе 500 со 150

Bitcapital відгуки
Ну от як можна серйозно сприймати контору, співробітники якої пишуть з помилками?))))

Гадаєте відчепляться?
Ні не відчеплются з 10 боржників 10 закривають позику в мене був дуже гіркий досвід з ними якщо ви не закриєте позику то вони найдуть хто з близьких рідних на вас натиснуть щоб ви заплатили це залежно який термін протермінуваня я нічого вам не раджу просто кажу з свого досвіду взяв 100 відав 530 просто рідні заставили заплатити бо тиск на них був жесть
Може стиль змінили і тепер по модному. На бушному електросамокаті .. або ж взагалі моноколесо, бо на ланос не назбирали )
на форумі одна пані писала що до неї приїжали підсильні люди можете знайти якщо цікаво

Ні не відчеплются з 10 боржників 10 закривають позику в мене був дуже гіркий досвід з ними якщо ви не закриєте позику то вони найдуть хто з близьких рідних на вас натиснуть щоб ви заплатили це залежно який термін протермінуваня я нічого вам не раджу просто кажу з свого досвіду взяв 100 відав 530 просто рідні заставили заплатити бо тиск на них був жесть

на форумі одна пані писала що до неї приїжали підсильні люди можете знайти якщо цікаво
Ви теж пишете з помилками і ніякої інформативності не принесли...)

Приедут, ноги сломают за 150 долларов , инфа сотка

Ні не відчеплются з 10 боржників 10 закривають позику
Статистику можно посмотреть, где 10 из 10 закрывают
Ні не відчеплются з 10 боржників 10 закривають позику в мене був дуже гіркий досвід з ними якщо ви не закриєте позику то вони найдуть хто з близьких рідних на вас натиснуть щоб ви заплатили
Если на вас родственники смогли надавить, это не значить, что на других смогут
Да помним мы эту историю))

Статистику можно посмотреть, где 10 из 10 закрывают

Если на вас родственники смогли надавить, это не значить, что на других смогут

Да помним мы эту историю))
у вас була позика в них ? ви з ними спілкувались ?

у вас була позика в них ? ви з ними спілкувались ?
У меня позыка у 17 мфо. И не надо мне рассказывать, что они чуже всех, тех что у меня есть.
Не общалась, мне ума хватило этого не делать.

Назад
Угорі